Alfa Forni

maak heerlijke pizza’s in uw Alfa Forni oven.

amore per la pizza - Liefde voor pizza


Zelf heerlijke pizza’s maken zoals de Italianen dat doen? Dat kan nu met een Alfa Forni pizzaoven in uw Borrle buitenkeuken! Al 35 jaar produceren ze de best presterende RVS ovens op de markt. Door het stijlvolle ontwerp en de vuurvaste bakstenen bakt u in no-time delizioso pasta, pizza en gegaard vlees.

 


Écht Alfa Forni

In 1977 begonnen de Italiaanse neven Rocco en Marcello met het bouwen van de ideale houtoven. Toen deed de pizzaoven er nog lang over om een heerlijke pizza te bakken. Maar door de gepatenteerde hitte geleiding technologie van Alfa Forni maakt u tegenwoordig in slechts 10 minuten tijd een geweldige pizza of pasta. De vorm van de Alfa pizzaoven zorgt er ook voor dat de warmte behouden blijft. Door de goede kwaliteit van de innovatieve Alfa Forni ovens werken we bij Borrle uitsluitend met deze ovens.

 

Maak pizza’s in een echte Italiaanse pizzaoven

Een pizza met de wereldberoemde krokante bodem maakt u alleen in een echte Italiaanse pizzaoven. Alfa Forni heeft ovens gemaakt met vuurvaste bakstenen. Door de hoge temperatuur in de oven zorgen deze bakstenen ervoor dat het vocht snel uit de pizzabodem verdampt. Hierdoor ontstaat die heerlijke krokante bodem. Regel zelf eenvoudig de temperatuur en voel u een echte Italiaanse chef.

Creëer de ultieme buitenkeuken met pizzaoven én barbecue


De Alfa Forni ovens zijn zeer geliefd in buitenkeukens. Door de weerbestendige materialen is dat ook niet gek. Wilt u een buitenkeuken met Alfa Forni oven die perfect in uw tuin past? Bij Borrle creëren wij de buitenkeuken van uw dromen geheel op maat. We vinden het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van uw buitenkeuken en uw tuin. Daarom bieden we u verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een buitenkeuken met uitsluitend een pizzaoven, of voegt u daar ook een barbecue aan toe? Ook stijlvolle werkbladen en krachtige grills zijn mogelijk.

Een Borrle buitenkeuken met

Alfa forniKunt u niet wachten om pizza’s te bakken in uw eigen buitenkeuken? Dat snappen we! We komen graag in contact met u om uw wensen te bespreken. Bij ons staan service en maatwerk hoog in het vaandel. We bieden u alleen de buitenkeuken waar u gelukkig van wordt. Neem contact met ons op en kom op afspraak langs in onze showroom.

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG