BeefEater barbecues

om je vingers bij af te likken.

compleet, luxueus en stijlvol


In uw nieuwe buitenkeuken kunnen wij een BeefEater barbecue voor u inbouwen. BeefEater heeft inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van luxe barbecues. Ze bieden vrijstaande trolleybarbecues aan, maar ook inbouw barbecues die wij graag voor u monteren. 


 

Stijlvolle barbecues


Met de speciale modules, compleet met spoelbakken en koelkasten, creëren we een unieke stijl in uw tuin. Met deze Australische barbecues krijgt u de klassieke ervaring van buiten koken terug. Met deze barbecues bent u voorbereid op elke gelegenheid! Geniet van het gebruiksgemak van een BeefEater in uw buitenkeuken en bezorg uw familie en vrienden een heerlijke avond. 

 

Barbecues uit de Signature-serie


De Signature inbouw barbecues van BeefEater zorgen voor een ultieme barbecue ervaring door de drie, vier of zelfs vijf krachtige branders. Deze barbecues beschikken over de modernste functies om het barbecueën nog aangenamer te maken. Daarnaast hebben ze een tijdloze uitstraling die uw Borrle buitenkeuken zal afmaken. De Signature series zijn beschikbaar in RVS of zwart geëmailleerd staal, dit zorgt voor de klassieke stijl en maakt ze erg duurzaam. Met de hittereflectoren verhoogt u het vermogen en controleert u de vlammen voor de optimale smaak. Wanneer u een Signature barbecue laat installeren in uw keuken, bent u er zeker van dat u een uitstekende barbecue plaatst waar u nog een hele lange tijd van zult genieten.

Barbecues uit de ProLine-serie


De barbecues van de ProLine serie zijn extreem gestroomlijnd en zijn hierdoor een statement in uw buitenkeuken. Ze hebben een lineair ontwerp dat zorgt voor een meer futuristische uitstraling. Met een ProLine barbecue van BeefEater krijgt u een eersteklas barbecue.
De ProLine barbecues beschikken over multifunctionele gietijzeren grilloppervlakken, een superieur vetafvoersysteem en krachtige zijbranders. Deze functies zorgen er onder andere voor dat u de optimale kookervaring krijgt. Deze barbecue heeft 6 branders en u kan kiezen uit een afneembare platte deksel of een kenmerkende grilldeksel. 
De bediening van een ProLine barbecue is extreem intuïtief en de aanduidingen zijn met een laser geëtst. Zo kunnen anderen ook gemakkelijk helpen bij het koken en krijgt u een erg strak design. Het maakt niet uit of u zo nu en dan gastheer bent of een fervent buitenkoker, met de ProLine barbecues van BeefEater haalt u een exclusieve barbecue in de tuin.


Een echte Borrle buitenkeuken met

beafeater barbecues


Uw ideale buitenkeuken bestaat natuurlijk uit nog zoveel meer dan alleen de barbecue. Wanneer u samen met ons uw droomkeuken gaat ontwerpen, zorgen we voor het complete plaatje. De inbouwcomponenten zorgen ervoor dat u genoeg kastruimte heeft om alle benodigdheden bij de hand te hebben, een koelkast om vlees en wijn koel in te bewaren en nog veel meer.

Bij Borrle maken we alle buitenkeukens op maat. We gaan in gesprek met onze klanten en horen graag wat hun wensen zijn. Kom eens rondkijken in onze showroom en laat u inspireren. Uiteindelijk krijgt u uw perfecte buitenkeuken met alle accessoires die u wilt. Tot snel!

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG