Big Green Egg

​​​​​​​voor de échte liefhebber van uitgebreid buiten koken.

een barbecue van eerste klasse

​​​​​​​

De Big Green Egg is een echte favoriet bij veel hobbykoks. Deze Kamado barbecue van keramiek biedt u veel mogelijkheden. Niet alleen tijdens warme zomerdagen, maar ook tijdens koude winterdagen geniet u van de lekkerste gerechten bereid op uw Big Green Egg. Wilt u vaak gebruikmaken van de Kamado barbecue? Dan is een goede Borrle buitenkeuken zeker het overwegen waard! Met een buitenkeuken met Big Green Egg geniet u het hele jaar door van het buiten barbecuen, koken en natuurlijk opeten van de lekkerste gerechten. 

Borrle kiest bewust voor Big Green Egg


Omdat we willen dat u jarenlang onbekommerd kunt genieten van uw buitenkeuken, werken wij graag samen met de beste barbecue merken van de wereld! Daarom kiezen we graag voor de topkwaliteit van de Big Green Egg. We bouwen de buitenkeuken om de Big Green Egg heen. Zo zijn onze speciale ovenkasten slim ontworpen voor de verschillende formaten van deze barbecue.

de meest geliefde kamado

Big Green Egg is de meest geliefde Kamado barbecue. Deze barbecue is gemaakt van het allerbeste keramiek. Het verhaal van de Big Green Egg begint in 1974. Toen werden Japanse en Chinese Kamado’s geïmporteerd. Naar verloop van tijd werd besloten het eeuwenoude model te perfectioneren. Zo werd de bekende Big Green Egg geboren. We werken niet alleen met de Big Green Egg, ook de Black Bastard is geschikt voor een Borrle buitenkeuken. 

Een Borrle buitenkeuken met

Big Green Egg
Of het nu vriest dat het kraakt of erg warm is buiten, uw Borrle buitenkeuken met Big Green Egg is er tegen bestand. U geniet het hele jaar door van heerlijke zelfgemaakte maaltijden. Bij Borrle staan kwaliteit en luxe voorop. Uw buitenkeuken wordt volledig naar wens gecreëerd en gaat jarenlang mee. Benieuwd wat er mogelijk is in uw tuin? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze showroom, wij denken graag met u mee!
​​​​​​​
Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG