Boretti

voor de échte liefhebber van uitgebreid buiten koken.

Italiaanse spaghetti, met uw eigen boretti


Wilt u in de zomer heerlijk buiten met uw familie of vrienden genieten van een zalige maaltijd? Maak uw Borrle buitenkeuken dan af met een Boretti inbouw barbecue. Boretti brengt al 25 jaar lang Italiaanse kwaliteit en passie voor eten naar Nederland. Geniet u straks van de ultieme Italiaanse smaakbeleving met uw eigen Boretti BBQ?

 


een Boretti inbouw barbecue

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve inbouw barbecue met veel mogelijkheden, hoeft u niet verder te kijken. Boretti heeft namelijk inbouw barbecues gecreëerd waar het hart van iedere hobbykok sneller van gaat kloppen. Daarom bieden we bij Borrle twee geliefde Boretti inbouw barbecues aan: de Ibrido Top en de Ligorio Top.

 

Ibrido Top

Kunt u niet kiezen tussen houtskool en gas? Dan is de Ibrido top ideaal voor u. Met de Ibrido Top van Boretti kunt u namelijk zowel op echt houtskoolvuur als op gas koken. Een van de vijf branders is uitgerust met infrarood. Met deze brander kunt u dus in korte tijd veel hitte produceren. Gebruik de zijbrander om bijvoorbeeld sausjes op te warmen. De Boretti Ibrido kan in-of opgebouwd worden in een nieuwe buitenkeuken, of in een bestaande buitenkeuken!

Ligorio Top

Spreekt een multifunctionele buitenkeuken u erg aan? Dan is de Ligorio Top een goede keuze. Deze BBQ bestaat namelijk uit twee grillplaten, een bakplaat, drie onafhankelijk opererende hoofdbranders en een zijbrander. Staat u altijd tot in de late uurtjes te koken? Dan komt de verlichting in het kookgedeelte goed uit. Hierdoor kunt u tot laat nog genieten van uw Boretti Ligorio.

Een Borrle buitenkeuken met een

boretti top

Wilt u graag een buitenkeuken met een Boretti Top? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Borrle is namelijk dé specialist op het gebied van buitenkeukens op maat. Samen met u creëren wij de buitenkeuken van uw dromen. In deze buitenkeuken kunnen we natuurlijk een Boretti BBQ plaatsen. Kwaliteit en luxe staan bij ons voorop, waardoor u zeker weet dat u jarenlang kunt genieten van uw buitenkeuken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom. 

​​​​​​​

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG