buitenkeuken Bouwen

voor de échte liefhebber van uitgebreid buiten koken.

borrle, daar kunt u mee thuiskomen


Een project van A tot Z volledig naar uw eigen smaak verwezenlijken. Bij BORRLE bieden wij de mogelijkheid om een gehele buitenkeuken te bouwen. De invulling hiervan is compleet naar eigen wens en de mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met een team aan professionals wordt er meegedacht om de door u gewenste buitenkeuken van een eerste schets tot een feilloos eindresultaat te brengen.

Uniek design


Het eigen ontwerp staat centraal, van het bepalen van een frame tot aan de keuze voor mat zwart metaal of hout. Gaat u voor een strak design met een minimalistische uitstraling of liever een landelijke stijl met details van hout. Bij het bouwen van een buitenkeuken kunt u denken aan onderdelen als: een barbecue, een aanrechtblad om op te werken en, niet geheel onbelangrijk, genoeg opbergruimte. De kooktafels zijn speciaal ontworpen voor het veilig plaatsen van de Kamado BBQ van The Bastard en Big green Egg. Naast een uniek design is het van belang dat de buitenkeuken gemakkelijk in gebruik is en dragen we graag ons steentje bij aan het milieu door gebruik te maken van duurzame producten. 

Aan de slag


Na het doorgeven van de maten van de desbetreffende ruimte, gaan we aan de slag. Er wordt een selectie gemaakt van keuken benodigdheden die u graag terugziet in uw buitenkeuken. Van werkblad en barbecuetafel tot aan kasten en een wasbak. Samen worden de diverse mogelijkheden in kaart gebracht en kunt u door middel van de buitenkeuken-configurator direct zien of u tevreden bent met het resultaat. Het eindresultaat dient een plek te zijn waar u comfortabel in kunt koken. Het bouwen van een buitenkeuken creëert de ideale plek om, zowel in de zomer als winter, nog langer in de tuin te genieten. Door het gebruik van RVS materialen kunnen de buitenkeukens zonder problemen in de buitenlucht geplaatst worden.

Buitenkeuken bouwen bij BORRLE


Mocht u de keuken naar wens gevonden hebben dan zorgen onze monteurs ervoor dat de levering en de plaatsing van uw buitenkeuken geschied. Een stukje ontzorgen, daarvoor zit u bij ons op de juiste plek. Bij BORRLE gaan we voor optimale kwaliteit, daarvoor wordt er gebruik gemaakt van materialen die zorgvuldig geselecteerd zijn op uitstraling én duurzaamheid. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

een uitgekookt

design

Bij Borrle kiezen we voor topkwaliteit en werken daarom alleen met de top-barbecue-ovens van Big Green Egg. De speciale ovenkasten zijn heel slim ontworpen voor de verschillende formaten.

 
Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG