Luxe buitenkeukens op maat

Een weerbestendige buitenkeuken voor ieder seizoen

Het hele jaar door genieten van heerlijke gerechten in uw eigen buitenkeuken, dat kan met de hulp van Borrle. Haal het beste uit uw tuin met een zelfontworpen buitenkeuken, zodat u het hele jaar door kunt genieten in de buitenlucht. Door de uitstekende kwaliteit is de moderne buitenkeuken niet alleen geschikt voor het hoogseizoen, maar ook voor de knusse winters. Met de aanschaf van een exclusieve buitenkeuken maakt u van uw achtertuin een verlengstuk van uw woning. Kwaliteit staat hierbij als kernwaarde centraal, al onze materialen zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Het resultaat? Een ijzersterke, luxe buitenkeuken waar u elk seizoen groot plezier van zult hebben. Voor u op maat gemaakt.

Duurzaam en onverwoestbaar

Bij Borrle hebben we oog voor detail, zo ontbreekt het in uw buitenkeuken aan niks. Van een naadloze afwerking met mat zwarte handvatten, tot aan RVS metalen frames. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo ontwerpt u een moderne buitenkeuken die geheel aansluit op uw wensen. Samen met u zullen we de stijl bepalen en hiervoor de juiste elementen bij elkaar brengen. Bent u geneigd naar een stoere robuuste buitenkeuken? Geen probleem, met onze poedercoating en betonnen blad staat er een krachtig element in uw tuin. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de mooiste accessoires toe te voegen. Denk aan de Quooker of Hotbath kranen, ideaal voor bruisend en kokend heet water. Creëer een luxe buitenkeuken waarin u van alle gemakken bent voorzien, geheel op maat gemaakt.

BESTAND TEGEN WEER EN WIND

​​​​​​​
Buitenkeukens, het is een vak apart. Voor de standaard keuken binnen is er enorme keuze in kleuren, stijlen en kwaliteiten. Daarentegen moet een moderne buitenkeuken tegen veel meer bestand zijn, denk aan vrieskou, regen en een hittegolf die in Nederland af en toe langskomt. Daarom wordt er bij BORRLE gebruik gemaakt van duurzame en sterke materialen: roestvast staal, aluminium elementen en betonnen of keramische werkbladen. Deze materialen zijn stoer en zorgen ervoor dat uw buitenkeuken op maat onverwoestbaar is.


U kiest en bestelt, wij bouwen


Het selecteren en laten installeren van een Borrle Buitenkeuken gaat in een paar stappen. U begint met het opmeten van de beschikbare ruimte. Om vervolgens na te denken over de gewenste elementen zoals een wasbak, werkblad, barbecue-tafel, houtkast en de laden en kasten die daar bij horen. U komt langs in onze showroom en samen kunnen we met onze handige buitenkeuken-configurator precies de juiste combinatie samenstellen en desgewenst kunt u direct akkoord geven. Vervolgens verzorgen onze monteurs de levering én plaatsing van uw op maat gemaakte buitenkeuken. Dit is inbegrepen in de aankoopprijs. U hebt er zelf geen omkijken naar. 


Een buitenkeuken OP MAAT


Bij BORRLE kunt u uw eigen keuken samenstellen met diverse elementen. Van barbecue tot wijnkast en van spoelkast tot houtopslag, het is maar net wat u fijn en prettig vindt. Alle elementen voor de buitenkeuken op maat worden met de hand gemaakt. Wij zorgen ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw eigen samengestelde buitenkeuken. Het ontwerpen, selecteren en installeren van een buitenkeuken op maat gaat in een aantal stappen. Allereerst is het belangrijk om de beschikbare ruimte op te meten. Daarna kunt u samen met een van onze specialisten de keuken geheel naar uw wens samenstellen.Een betrouwbare barbecue

Houdt u ervan om de zomeravonden heerlijk buiten te besteden? Bent u gastvrij? Dan mag een barbecue in uw buitenkeuken zeker niet ontbreken. Een aantal van de meest geliefde keramische barbecues van Nederland zijn de Big Green Egg, Boretti en The Bastard. Dat is dan ook de reden dat wij graag samenwerken met deze merken. Heeft u een andere barbecue op het oog? Geen probleem bij Borrle is alles mogelijk! Naast kamado’s kunt u er ook voor kiezen om een gasbarbecue, pizza oven of inductie kookplaat te plaatsen. Met deze elementen kunt u eindeloos genieten van overheerlijke gerechten. De exclusieve buitenkeukens van Borrle in combinatie met een barbecue naar keuze maakt het geheel compleet, verzorgd en makkelijk in het onderhoud.Luxe Buitenkeuken bouwen Met BORRLE

Mocht u een combinatie naar wens gevonden hebben dan zorgen onze monteurs ervoor dat de levering en de plaatsing van uw buitenkeuken goed verloopt. Een stukje ontzorgen, daarvoor zit u bij ons op de juiste plek. Bij BORRLE gaan we voor optimale kwaliteit, daarvoor wordt er gebruik gemaakt van materialen die zorgvuldig geselecteerd zijn op uitstraling én duurzaamheid. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

LIEVER EERST DE BORRLE BELEVEN?
​​​​​​​
Online is maar online. De beste plek om de Borrle live te bewonderen is in onze showroom in Barneveld. Daar staat een complete Borrle buitenkeuken. U kunt alle onderdelen bekloppen, aaien, openen, sluiten, ruiken en voelen. Zo ondergaat u ‘live’ de bekoring van een topkwaliteit Borrle Buitenkeuken.

Wij werken heel bewust alleen met topmerken.


Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG