Luxe buitenkeukens

voor échte liefhebbers van buiten koken

borrle, een sterk staaltje vakmanschap

Het hele jaar door genieten van heerlijke gerechten in uw eigen buitenkeuken, dat kan met de hulp van Borrle. Haal het beste uit uw tuin met een zelfontworpen buitenkeuken, zodat u optimaal kunt genieten van warme zomeravonden in de buitenlucht. Door de uitstekende kwaliteit is de buitenkeuken niet alleen geschikt voor het hoogseizoen, maar ook voor de knusse winters. Met de aanschaf van een buitenkeuken maakt u van uw achtertuin een verlengstuk van uw woning. Kwaliteit staat hierbij als kernwaarde centraal, al onze materialen zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Het resultaat? Een ijzersterke, luxe buitenkeuken waar u elk seizoen groot plezier van zult hebben. Voor u op maat gemaakt.

Duurzaam en onverwoestbaar

Bij Borrle hebben we oog voor detail, zo ontbreekt het in uw buitenkeuken aan niks. Van een naadloze afwerking met mat zwarte handvatten, tot aan RVS metalen frames. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo ontwerpt u een moderne buitenkeuken die geheel aansluit op uw wensen. Samen met u zullen we de stijl bepalen en hiervoor de juiste elementen bij elkaar brengen. Denk bijvoorbeeld aan dikke platen met een houtlook voor een landelijk ontwerp. Of bent u meer geneigd naar een stoere robuuste buitenkeuken? Geen probleem, met onze poedercoating en betonnen blad staat er een krachtig element in uw tuin. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de mooiste accessoires toe te voegen. Denk aan de Quooker of Hotbath kranen, ideaal voor bruisend en kokend heet water. Creëer een luxe buitenkeuken waarin u van alle gemakken bent voorzien. Al onze elementen zijn modulair, dus u kan eindeloos combineren.

Een betrouwbare barbecue

Houdt u er van om de zomeravonden heerlijk buiten te besteden? Bent u gastvrij? Dan mag een barbecue in uw buitenkeuken zeker niet ontbreken. The Big green egg en The Bastard staan met stip op nummer één als het aankomt op kwaliteit barbecues, dat is dan ook de reden dat wij alleen samenwerken met deze partners. Naast kamado’s kunt u er ook voor kiezen om een gasbarbecue of pizza oven te plaatsen. Met deze elementen kunt u eindeloos genieten van overheerlijke gerechten. De buitenkeuken van Borrle in combinatie met een barbecue naar keuze maakt het geheel compleet, verzorgd en makkelijk in het onderhoud.

Luxe Buitenkeuken bouwen Met BORRLE

Mocht u een combinatie naar wens gevonden hebben dan zorgen onze monteurs ervoor dat de levering en de plaatsing van uw buitenkeuken goed verloopt. Een stukje ontzorgen, daarvoor zit u bij ons op de juiste plek. Bij BORRLE gaan we voor optimale kwaliteit, daarvoor wordt er gebruik gemaakt van materialen die zorgvuldig geselecteerd zijn op uitstraling én duurzaamheid. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG