Buitenkeuken met BBQ

voor échte liefhebbers van buiten koken

Een bbq inbouwen in een buitenkeuken

Houdt u er van om de zomeravonden heerlijk buiten te besteden? Bent u gastvrij? Dan mag een barbecue in uw buitenkeuken zeker niet ontbreken. Combineer alle gemakken van een normale keuken met een buitenkeuken met barbecue. Familie en vrienden ontvangen en ze ook voorzien van overheerlijke gerechten, dat is gegarandeerd hét recept voor een fantastische avond! Voor een buitenkeuken van uitstekende kwaliteit bent u bij Borrle aan het juiste adres. Al onze projecten zijn op maat gemaakt, dus u kunt uw speciale wensen en behoefte aan ons doorgeven. De buitenkeuken van Borrle gecombineerd met een barbecue naar keuze maakt het geheel in uw tuin compleet, verzorgd en makkelijk in het onderhoud.

Op maat gemaakte buitenkeukens met bBQ

Er zijn buitenkeukens in allerlei verschillende vormen en maten. De keuze is aan u! Bent u van plan om voor grote groepen mensen te koken, dan past daar uiteraard een grote buitenkeuken bij. Bij Borrle leveren we uitsluitend maatwerk zodat het u aan geen enkel gewenst element ontbreekt. Wij gaan voor u aan de slag met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt. Niet alleen voor het designen van uw buitenkeuken met barbecue, maar ook voor de praktische invulling. Vul uw buitenkeuken aan met bijvoorbeeld handige barbecue accessoires of kies voor extra opbergruimte om het nodige servies en keukengerei netjes op te bergen. Maak het uzelf gemakkelijk door alles wat u nodig heeft, voor het bereiden van de heerlijkste gerechten, binnen handbereik te hebben. Onze harde werkers gaan voor u aan de slag in de werkplaats. Alles wordt van te voren klaargestoomd om de buitenkeuken in uw tuin te kunnen installeren. Uw buitenkeuken met barbecue is op deze manier gemakkelijk en snel klaar voor gebruik. 

De beste barbecue voor u geselecteerd

Geniet van koken en grillen in je eigen tuin met een buitenkeuken met barbecue van Borrle. Een aantal van de meest geliefde keramische barbecues van Nederland zijn de Big Green Egg, Boretti en The Bastard. Dat is dan ook de reden dat wij graag samenwerken met deze merken. Heeft u een andere barbecue op het oog? Geen probleem bij Borrle is alles mogelijk! De aanschaf van een kamado in uw buitenkeuken is een investering, die zich vertaald in een steengoede kwaliteit met daarbij een langere levensduur. U voelt zich de komende jaren een ware barbecue chef achter deze prachtige barbecue. Bovendien staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel, met de aanschaf van een barbecue bij Borrle gaat u zorgeloos de zomer tegemoet.

buitenkeuken met barbecue Via BORRLE

Heeft u een idee voor een buitenkeuken met barbecue? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij zorgen ervoor dat de levering en de plaatsing van uw buitenkeuken goed verloopt. Een stukje ontzorgen, daarvoor zit u bij ons op de goede plek. Bij Borrle gaan we voor optimale kwaliteit, daarvoor wordt er gebruik gemaakt van materialen die zorgvuldig geselecteerd zijn op uitstraling én duurzaamheid. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG