Buitenkeuken met gas

voor échte liefhebbers van buiten koken

Een buitenkeuken met gas verhoogt het gebruiksgemak en scheelt tijd


Een goede buitenkeuken is mooi, compleet en voldoet bovenal aan al uw wensen. Er gaat niks boven een gezellig diner met vrienden en familie in de frisse buitenlucht. Zonder dat u binnen in de keuken moet staan, waardoor u de helft van het contact met uw gasten moet missen. Kortom, met een buitenkeuken heeft u de gemakken van een keuken in uw tuin. De keuze voor een buitenkeuken met gas verhoogt het gebruiksgemak en scheelt u een hoop tijd. Doe hier uw voordeel mee!


De voordelen van een buitenkeuken met gas

Het grootste voordeel van een buitenkeuken op gas is dat de temperatuur snel en goed te regelen is. Geen lang voorbereidingsproces, met een exemplaar op gas zal u regelmatig én spontaan gaan barbecueën. Efficiëntie en gebruiksgemak zijn de twee belangrijkste punten voor iedereen die een buitenkeuken met gas overweegt. Het is makkelijk in het onderhoud en het schoonmaken is in een handomdraai gebeurd. Ook heeft u veel minder last van rook. Dit zal voor velen een herkenbaar punt zijn, daarnaast gaat de geur veel minder in uw kleren zitten. Bent u toch bang voor te veel rook? Dan kunnen wij voor u een afzuigkap in de buitenkeuken realiseren. U zult ervaren dat uw buitenkeuken al snel een verlengstuk wordt van uw woning.​​​​​​​


Niet geheel onbelangrijk: een gasbarbecue kan u het hele jaar door gebruiken.

Vaak wordt barbecuen gezien als een activiteit voor in het voorjaar en in de zomer maar u zult merken dat barbecueën in het najaar net zo leuk is. Door een overkapping kunt u ook bij slechter weer genieten en beperkt u het gebruik van uw buitenkeuken niet alleen tot de zomermaanden.

 


CULINAIRE AVONTUREN

GEWOON BIJ U IN DE
ACHTERTUIN

Een buitenkeuken met barbecue op gas is een langetermijn investering maar betaalt zich zeker terug in oneindig veel avonden gezelligheid. Het belangrijkste om te weten voor de aanschaf van een buitenkeuken is het aantal personen waar u voor wilt gaan koken. Als u ervan houdt om voor grote groepen mensen te koken, kunt u het beste kiezen voor een ruime keuken waar u genoeg ruimte heeft om zowel servies en ander keukengerei op te bergen, maar ook om de hoeveelheid eten kwijt te kunnen. Stelt u zich liever intieme momenten van samenzijn met familie of vrienden voor, dan is een kleine barbecue al ideaal en bovenal praktisch. 

Gaspitten van PITT cooking

Robuuste pannendragers als pronkstuk in uw buitenkeuken én efficiënt koken op krachtig vuur door de hoeveelheid ruimte voor al uw pannen. Met de gas pitten van PITT cooking weet u dat u goed zit. De universele look past in vrijwel elke interieurstijl. Gaat u voor branders van licht aluminium of zware messing? De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de moderne uitstraling bieden de gaspitten ook vele functionaliteiten. Alle modellen kunnen met elkaar worden gecombineerd. Bij Borrle werken we alleen samen met de beste merken, wij garanderen kwaliteit. Bovenal zijn de gaspitten veilig en gecertificeerd. Een krachtig product van eigen bodem, want de gaspitten zijn gemaakt in Nederland. 

The finishing touch, accessoires

Vul uw buitenkeuken aan met diverse accessoires die het koken nog makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een zijbrander naast een gasbarbecue, deze zijbrander heeft diverse gebruiksmogelijkheden zoals het bereiden van bijgerechten of sauzen binnen handbereik. Of kies voor een buitenkeuken met handige afzuigkap, zodat u nog minder last heeft van rook. Het is een uitkomst om nog meer tijd buiten door te brengen met uw gasten.


Niet meer naar binnen lopen voor een pannetje saus, maar dit gewoon buiten op het gasfornuis kunnen verwarmen, ideaal! Buitenkeuken met gas plaatsen via Borrle

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Graag zorgen wij ervoor dat u uw buitenkeuken van uw dromen kunt verwezenlijken, dit doen we door uw wensen en behoeften te bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze experts, wij helpen u graag! De buitenkeuken liever met eigen ogen bekijken? Dat kan! Wees welkom en kom langs in onze showroom.


Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG