Buitenkeuken met green Egg

voor échte liefhebbers van buiten koken

Borrle + BIG GREEN EGG, Het perfecte duo! 


De Big Green Egg, u heeft er vast wel eens van gehoord of misschien heeft u er zelfs al een. De mogelijkheden zijn oneindig op deze kamado barbecue van keramiek. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter geniet u van de heerlijkste gerechten bereid op de Big Green Egg. Wanneer u vaak gebruikt maakt van uw Kamado barbecue, of dat graag wilt gaan doen, is een goede buitenkeuken voor deze barbecue zeker het overwegen waard! Met een buitenkeuken met Big Green Egg geniet u het hele jaar door van het buiten barbecuen, koken en natuurlijk opeten van de lekkerste gerechten.

Borrle kiest bewust voor Big Green Egg

Omdat we willen dat u jarenlang onbekommerd kunt genieten van uw buitenkeuken, werken wij graag samen met de beste barbecue merken van de wereld! Daarom kiezen wij maar al te graag voor de top kwaliteit van de Big Green Egg. Onze speciale ovenkasten zijn heel slim ontworpen voor de verschillende formaten van deze barbecue. Waarom? Omdat u met een BORRLE buitenkeuken met Big Green Egg het hele jaar door geniet van de heerlijkste gerechten!

Big Green Egg, de meest geliefde kamado

Big Green Egg is de meest geliefde kamado barbecue van het allerbeste keramiek! Big Green Egg begon in 1974 met het importeren van Japanse en Chinese kamado's, maar naar verloop van tijd werd besloten het eeuwenoude model te perfectioneren. En zo werd de Big Green Egg geboren, een product waar wij enorm graag mee werken! Naast de Big Green Egg is ook de Black Bastard geschikt voor een BORRLE buitenkeuken. Lees hier alles over een BORRLE buitenkeuken met BBQ! 

BORRLE BUITENKEUKEN MET BIG GREEN EgG


Vriest het dat het kraakt? De BORRLE buitenkeuken met Big Green Egg is er tegen bestand. Vallen de mussen van het dak? Idem Dito. Het hele jaar door kunt u genieten van die verukkelijke vis, een malse biefstuk, pizza's met knapperige bodem of een heerlijke stoofpot. Ook als vegatariër of veganist zit je met de Big Green Egg helemaal goed. Want die gevulde paprika of pizza met bloemkoolbodem, die smaakt nog net iets lekkerder van de Big Green Egg. Dat is toch wel de voornaamste reden dat wij onze buitenkeukens bouwen met een Big Green Egg. Benieuwd wat er mogelijk is in uw tuin? Maak dan vrijblijvend een afspraak, wij denken graag met je mee!

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG