buitenkeuken met houtskool

voor échte liefhebbers van buiten koken

Kwaliteit zoals u van ons gewend bent


De barbecue, je ziet hem steeds vaker in tuinen en op terrassen staan. En dat is niet zonder reden, want een barbecue ziet er niet alleen stijlvol uit. Het eten is voortreffelijk en de manieren van eten bereiden zijn eindeloos. Wanneer u kiest voor een BORRLE buitenkeuken met barbecue kunt u niet alleen in de zomer genieten van dit overheerlijke eten, maar ook in de winter kunt u heerlijke gerechten bereiden op de barbecue. Houdt u van een goed verzorgde barbecue met vrienden en familie in de winter en zomer? Dan is een buitenkeuken met barbecue zeker het overwegen waard. Dit is een flinke investering en daarom begrijpen we dat u graag meer informatie wilt. Maak gerust via de onderstaande link een afspraak. We ontvangen u graag in onze showroom onder het genot van een heerlijke bak koffie.

Een buitenkeuken in combinatie met kamado

De kamado, je ziet hem steeds vaker in tuinen en op terrassen staan. En dat is niet zonder reden, want een kamado ziet er niet alleen stijlvol uit. Het eten is voortreffelijk en de manieren van eten bereiden zijn eindeloos. Wanneer u kiest voor een BORRLE buitenkeuken met kamado kunt u niet alleen in de zomer genieten van dit overheerlijke eten, maar ook in de winter kunt u heerlijke gerechten bereiden op de kamado. Houdt u van een goed verzorgde barbecue met vrienden en familie in de winter en zomer? Dan is een buitenkeuken met kamado zeker het overwegen waard. Dit is een flinke investering en daarom begrijpen we dat u graag meer informatie wilt. Maak gerust via de onderstaande link een afspraak. We ontvangen u graag in onze showroom onder het genot van een heerlijke bak koffie.

Een kamado van hoogwaardige kwaliteit

We willen natuurlijk dat u onbekommerd kunt genieten van uw buitenruimte. Daarom werken we onder andere samen met bekende barbecue merken als de Big Green Egg, Kamado Joe en The Black Bastard. De keramische kamado’s van deze merken zijn van aantoonbare hoge kwaliteit en geschikt voor elk seizoen. Daarnaast zijn kamado’s uiterst veelzijdig. Er kan op maar liefst 6 verschillende mogelijkheden eten bereid worden. Heeft u een andere barbecue in uw bezit? Geen probleem bij Borrle is door maatwerk alles mogelijk!


Big Green Egg, de meest geliefde kamado


Big Green Egg is de meest geliefde kamado in barbecuend Nederland. Maar hoe is de Big Green Egg ontstaan? Toen in de jaren ’50 Amerikaanse soldaten gelegerd waren in Japan, kwamen ze in aanraking met een kleioven, een kamado, die de Japanners gebruikten bij het bereiden van hun voedsel. Het Aziatische ontwerp van deze op houtskool gestookte oven is al meer dan 3 millenniums oud. De Amerikanen ontdekten hoe prettig deze kleioven was en introduceerden hem zo in eigen land. Het revolutionaire merk is zo begonnen in 1974 en heeft door de jaren heen het eeuwenoude kamado model geperfectioneerd tot de perfecte barbecue, een product waar wij enorm graag mee werken.


Omdat we willen dat u jarenlang onbekommerd kunt genieten van uw buitenkeuken, werken wij graag samen met de beste barbecuemerken van de wereld!​​​​​​​Daarom kiezen wij maar al te graag voor de top kwaliteit van de Big Green Egg. Onze speciale ovenkasten zijn heel slim ontworpen voor de verschillende formaten van deze barbecue. Waarom? Omdat u met een BORRLE buitenkeuken met Big Green Egg het hele jaar door geniet van de heerlijkste gerechten!


 • Kwaliteit, service en garantie zijn ongeëvenaard
 • Hoogste kwaliteit materialen kermamiek
 • Zeer ruim assortiment accessoires
 • Eindeloze culinaire mogelijkhedenDit is de innovatieve Kamado Joe


Innovatieve accessoires, slimmere functies, betere kwaliteit: dat is Kamado Joe. Overgevlogen vanuit Amerika en inmiddels niet meer weg te denken in de barbecue wereld. De productie vindt plaats in China. Er is geen ander kamado merk dat zoveel nieuwe innovaties op de markt brengt. Denk aan features zoals de dop en de aslade. Dankzij de luchtschuif is het voor u eenvoudiger om de kamado op de juiste temperatuur te krijgen én te houden. De verschillende modellen zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. De perfecte aanwinst voor een barbecuemaster zoals u!


 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Hoge kwaliteit materialen
 • In verschillende maten verkrijgbaarEen kei onder
de barbecues:
The Bastard


Een eeuwenoude kookmethode maar verfijnd door Nederlanders. The Bastard is dé Nederlandse trots op het gebied van barbecues. Naast het authentieke uiterlijk is met The Bastard alles mogelijk. Van grillen, bakken en roken tot aan stoven van de lekkerste gerechten. Ervaar zelf de verschillende bereidings-technieken. Door de speciale cordieriet keramiek is hij bestand tegen zeer hoge temperaturen en blijft de temperatuur in The Bastard constant. Een barbecue met een no-nonsense karakter: stoer en voor iedereen. De voordelen op een rij:


 • Verschillende barbecuetechnieken
 • Alleen de beste materialen
 • Bestand tegen zeer hoge temperaturen
 • Vorstbestendig keramiek
 • Compleet met plate setter, kolenmand en asbak
 


 

Borrle werkt met topmerken als

Big Green Egg, Kamado Joe & The Bastard


Heeft u een idee voor een buitenkeuken met barbecue? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij zorgen ervoor dat de levering en de plaatsing van uw buitenkeuken goed verloopt. Een stukje ontzorgen, daarvoor zit u bij ons op de goede plek. Bij Borrle gaan we voor optimale kwaliteit, daarvoor wordt er gebruik gemaakt van materialen die zorgvuldig geselecteerd zijn op uitstraling én duurzaamheid. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG