Buitenkeuken met kamado

voor échte liefhebbers van buiten koken

De Borrle en de kamado

De kamado, je ziet hem steeds vaker in tuinen en op terrassen staan. En dat is niet zonder reden, want een kamado ziet er niet alleen stijlvol uit. Het eten is voortreffelijk en de manieren van eten bereiden zijn eindeloos. Wanneer u kiest voor een BORRLE buitenkeuken met kamado kunt u niet alleen in de zomer genieten van dit overheerlijke eten, maar ook in de winter kunt u heerlijke gerechten bereiden op de kamado. Houdt u van een goed verzorgde barbecue met vrienden en familie in de winter en zomer? Dan is een buitenkeuken met kamado zeker het overwegen waard. Dit is een flinke investering en daarom begrijpen we dat u graag meer informatie wilt. Maak gerust via de onderstaande link een afspraak. We ontvangen u graag in onze showroom onder het genot van een heerlijke bak koffie.

een kamado van hoogwaardige kwaliteit

We willen natuurlijk dat u onbekommerd kunt genieten van uw buitenruimte. Daarom werken we onder andere samen met bekende barbecue merken als de Big Green Egg en The Black Bastard. De keramische kamado’s van deze merken zijn van aantoonbare hoge kwaliteit en geschikt voor elk seizoen. Daarnaast zijn kamado’s uiterst veelzijdig. Er kan op maar liefst 6 verschillende mogelijkheden eten bereid worden. Heeft u een andere barbecue in uw bezit? Geen probleem bij Borrle is door maatwerk alles mogelijk!

Big Green Egg met BORRLE,
een perfecte samenstelling

Big Green Egg is de meest geliefde kamado in barbecuend Nederland. Maar hoe is de Big Green Egg ontstaan? Toen in de jaren ’50 Amerikaanse soldaten gelegerd waren in Japan, kwamen ze in aanraking met een kleioven, een kamado, die de Japanners gebruikten bij het bereiden van hun voedsel. Het Aziatische ontwerp van deze op houtskool gestookte oven is al meer dan 3 millenniums oud. De Amerikanen ontdekten hoe prettig deze kleioven was en introduceerden hem zo in eigen land. Het revolutionaire merk is zo begonnen in 1974 en heeft door de jaren heen het eeuwenoude kamado model geperfectioneerd tot de perfecte barbecue, een product waar wij enorm graag mee werken.

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG