Buitenkeuken met koelkast

voor échte liefhebbers van buiten koken

HOUD UW ETEN EN DRINKEN KOEL
IN UW EIGEN BUITENKOELKAST


Wilt u graag buiten koken en het grootste gemak ervaren? Dat kan met een buitenkeuken met koelkast. Bij Borrle realiseren wij kwalitatieve buitenkeukens met een optionele inbouwkoelkast erin. Gaat u voor een grotere versie, of voor een wijnkoelkast? U kiest uit onze stijlvolle koelkasten en geniet optimaal van uw buitenkeuken met perfecte koeling. Een groot voordeel van een koelkast in uw buitenkeuken, is natuurlijk dat u niet telkens naar uw woning hoeft te lopen om koude dranken of heerlijk vlees voor op de barbecue op te halen. Daarbij kunt u kiezen voor een wijnkoelkast, waarmee u de juiste koeling voor uw favoriete wijn verzorgt. Bent u bang dat de buitenkeuken niet past in uw tuin? Dat is geen probleem, wij realiseren op maat gemaakte buitenkeukens met koelkast die we overal kunnen plaatsen. Of u nu de buitenkeuken met de koelkast terug wil zien in uw tuinhuis of op uw terras, wij realiseren het voor u.


Creëer de buitenkeuken geheel naar wens


Uw buitenkeuken moet natuurlijk passen bij uw gezin en uw tuin. Daarom kunt u de buitenkeuken uit verschillende onderdelen samenstellen. Kiest u voor een grote koelkast, of juist een kleinere variant? Kunt u niet buiten koken zonder een handige wasbak of spoelbak? U bepaalt samen met onze ontwerpers het materiaal van het werkblad, de spoelbak, de kastjes en de andere onderdelen. Hetzelfde geldt voor het type barbecue. U kunt uit verschillende barbecues kiezen, of gaat u liever grillen op een grillplaat? Stel uzelf de vraag: 'Wat voor gerechten wil ik maken in mijn buitenkeuken?' Samen ontwerpen we de keuken die prachtig in uw tuin en bij uw woning staat.

Verschillende accessoires en details


Wij vinden het belangrijk dat u optimaal geniet van het buitenleven met uw eigen buitenkeuken. Daarom kunt u uw buitenkeuken voorzien van verschillende accessoires en details. Is het uw droom om een zwarte kraan te combineren met een zwarte spoelbak? Of kunt u alleen uw favoriete maaltijd bereiden met een zijbrander? Wij creëren samen met u de buitenkeuken die van de voorkant tot de achterkant, perfect in uw tuin past. Zo ontstaat de buitenkeuken die helemaal is ontworpen naar uw wensen. Wij kunnen zelfs voor u een overkapping voor de buitenkeuken maken.Verschillende materialen van onze buitenkeukens met koelkast


Voor uw buitenkeuken gebruiken we alleen zorgvuldig geselecteerde materialen. Onze frames zijn gemaakt van stevig RVS metaal, wat erg duurzaam is. Onze exclusieve werkbladen zijn kras-en hittebestendig en geven uw buitenkeuken een moderne, strakke uitstraling. De verschillende onderdelen zijn ook beschikbaar in meerdere materialen. Kiest u voor een metalen kraan van Quooker? Of ga voor een keramische barbecue. Wat dacht u van een van onze kamado barbecues?

Volledig op maat gemaakt


Bij Borrle vinden we het belangrijk dat de buitenkeuken aan uw wensen voldoet. Wij realiseren uw buitenkeuken daarom geheel op maat. Het begint bij een gesprek waarin we samen met u de mogelijkheden van de buitenkeuken met koelkast bekijken. Vervolgens maken we een passend ontwerp op basis van het gesprek. Aangezien we uitsluitend samenwerken met een team van professionals en specialisten, leveren we alleen topkwaliteit buitenkeukens en koelkasten.Wij werken heel bewust alleen met topmerken.


Buitenkeuken laten plaatsen via Borrle


Wilt u graag uw drankjes en etenswaren koel houden in uw eigen buitenkeuken? Dat snappen we goed! We komen graag in contact met u om uw wensen te bespreken. Bij ons staan service en maatwerk hoog in het vaandel. We willen u de buitenkeuken met koelkast bieden waar u gelukkig van wordt. Neem gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom. Of maak hieronder een afspraak. Tot ziens!

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG