buitenkeuken met pizzaoven

voor échte liefhebbers van buiten koken

VOORDELEN VAN EEN BUITENKEUKEN
MET PIZZAOVEN in uw tuin


Krijgt u geen genoeg van pizza's? Maak ze dan zelf buiten in uw eigen buitenkeuken met pizzaoven. U stookt het voor op en geniet terwijl de pizza knapperig wordt gebakken in de hout gestookte pizza oven. Naast pizza's kunt u nog allerlei andere gerechten bereiden in de oven, zoals knapperig brood en gegaard vlees. Het grootste voordeel van een pizzaoven in uw tuin, is natuurlijk dat u zelf de lekkerste pizza's maakt. U geniet volop van het buitenleven met uw familie of vrienden terwijl u het pizzadeeg bereidt en vervolgens de pizza's gaat bakken. Kiest u voor een pizza met vlees of bedenkt u een geheel eigen recept? Met een pizza oven in uw tuin geniet u natuurlijk ook meer van uw tuin en profiteert u optimaal van het mooie weer.Een complete buitenkeuken met
pizzaoven en barbecue


Bij Borrle vinden we het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van uw buitenkeuken. Daarom bieden wij u veel mogelijkheden. Kiest u voor een van onze houtgestookte pizzaovens, of past een van onze andere ovens beter bij uw tuin? Daarbij kunt u naast een pizzaoven ook andere onderdelen toevoegen aan uw buitenkeuken. Zo kunt u onder andere kiezen voor een kwalitatieve barbecue, een krachtige grill, een handig werkblad of een kookplaat. Alles wat u nodig heeft bevindt zich in uw op maat gemaakte buitenkeuken.

Verschillende materialen van onze
buitenkeukens met pizzaoven


Wij gebruiken voor uw buitenkeuken alleen materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd op duurzaamheid én uitstraling. Daarom zijn onze frames gemaakt van stevig RVS metaal. De exclusieve werkbladen zijn ook kras- en hittebestendig. Wilt u een knusse sfeer creëren in uw tuin? Dan kunt u kiezen voor een buitenkeuken met warme houtlook afwerking. De mogelijkheden zijn eindeloos.Geheel op maat gemaakt


We vinden het belangrijk dat de buitenkeuken helemaal naar wens is. Daarom realiseren wij onze buitenkeukens geheel op maat. Het begint bij een gesprek waarin we samen met u kijken naar de mogelijkheden van de keuken met pizzaoven. Hierna creëren we op basis van het gesprek een passend ontwerp. We werken uitsluitend samen met een team van professionals en specialisten, zodat we topkwaliteit leveren. Kijkt u al uit naar de lekkerste pizza uit uw eigen pizzaoven?

Complete buitenkeuken van Borrle


Wilt u graag buiten heerlijke pizza's bakken? Dat snappen we! Daarom komen we graag in contact met u om uw wensen te bespreken. Service en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. We willen u de buitenkeuken bieden waar u gelukkig van wordt. Neem gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom. Of maak hieronder eenvoudig een afspraak. Tot ziens!Wij werken heel bewust alleen met topmerken.


Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG