Modulaire buitenkeuken

voor échte liefhebbers van buiten koken

borrle, een sterk staaltje variatie

Door gebruik te maken van standaardmaten is het makkelijk combineren. Door de ruime keuze aan frames, bladen, laden en deuren kunt u vele tientallen combinaties maken, voor een buitenkeuken die perfect past in en bij uw tuin. Op deze manier zijn we altijd in staat om de perfecte buitenkeuken samen te stellen die voldoet aan al uw wensen. Een buitenkeuken moet passen bij de omgeving. Wij kozen voor eenvoudige materialen met een onbehandelde look, simpel, robuust, praktisch. Roestvast staal, hout en beton. Voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk voor de deurtjes en de laden. De RVS frames, voorzien van betonnen werkblad en dito gootsteen, maken de meubels nagenoeg onderhoudsvrij.

modulaire buitenkeukens

Dankzij ons modulaire systeem zijn veel van de onderdelen die wij gebruiken uitwisselbaar. Hierdoor zijn er eindeloos veel combinaties te maken met diverse modellen. Ben u een groot barbecue liefhebber? Dan mag een ingebouwde barbecue natuurlijk niet ontbreken in uw buitenkeuken. Drinkt u graag 's avonds nog een wijntje onder het genot van de ondergaande zon? Dan is een ingebouwde wijnkast in de buitenkeuken voor u ideaal. U merkt het al, zoveel mensen, zoveel wensen. Precies om deze reden hebben wij besloten om modulaire buitenkeukens te maken. Op deze manier kunnen we voor elke klant de droomkeuken in hun tuin realiseren. Wilt u nu ook een Borrle in uw tuin? Maak snel een afspraak hieronder!

Borrle kiest bewust voor Quooker

Omdat we willen dat u jarenlang onbekommerd kunt genieten van uw buitenruimte komen dus ook de ingebouwde kranen van het A-merk Quooker. De gootsteen is voorbereid voor het plaatsen van deze hoogwaardige heetwaterkraan.

Simpel, uw modulaire buitenkeuken

Bij Borrle is het samenstellen van de ideale buitenkeuken een fluitje van een cent. Meet simpelweg de beschikbare ruimte op, bedenk welke functies u nodig hebt, kom langs in onze showroom en samen creëeren wij uw ideale buitenkeuken met onze buitenkeuken-configurator.

een uitgekookt
design

Bij Borrle kiezen we voor topkwaliteit en werken daarom alleen met de top-barbecue-ovens van Big Green Egg. De speciale ovenkasten zijn heel slim ontworpen voor de verschillende formaten.

 
Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG