Buitenkeuken op maat

een zorgvuldig uitgemeten buitenkeuken

BORRLE, uw buitenkeuken op maat

Borrle is het buitenkeukenmerk van Buitenpracht Stijlvolle Houtbouw, specialist in maatwerk houten tuinconstructies. Wij ontwierpen en bouwden al jarenlang houten buitenkeukens op maat, maar dan vooral de constructieve kant, in de vorm van veranda’s of overkappingen. Daarbij ontdekten we dat veel van onze klanten moeite hadden met het vinden van een kwalitatief hoogwaardig interieur voor hun buitenkeuken. Reden genoeg om zélf een complete lijn buitenkeukens te ontwikkelen: Borrle buitenkeukens.

U kiest en bestelt, wij bouwen

Het selecteren en laten installeren van een Borrle Buitenkeuken gaat in een paar stappen. U begint met het opmeten van de beschikbare ruimte en het selecteren van de keukenmodules die u nodig hebt om die ruimte te vullen. Wasbak, werkblad, barbecue-tafel, houtkast en de laden en kasten die daar bij horen. U komt langs in onze showroom en samen kunnen we met onze handige buitenkeuken-configurator precies de juiste combinatie samenstellen en desgewenst kunt u direct akkoord geven. Vervolgens verzorgen onze monteurs de levering én plaatsing van uw op maat gemaakte buitenkeuken. Dit is inbegrepen in de aankoopprijs. U hebt er zelf geen omkijken naar. 

Alles in één hand, eventueel met tuinaanleg

Buitenpracht is een allround hoveniersbedrijf dat niet alleen uw buitenkeuken perfect op maat aanlevert en afmonteert, maar eventueel ook de overkapping bouwt, de terrasbestrating verzorgt, bomen en struiken (ver)plant en de rest van uw tuin op orde brengt. Wij zorgen graag voor optimale integratie van uw buitenkeuken in uw tuin. Zo houdt u het complete project in één hand, met dus ook één verantwoordelijk aanspreekpunt voor klantenservice en nazorg. 

borrle, geniet op maat

Bij BORRLE kunt u uw eigen keuken samenstellen met diverse elementen. Van barbecue tot wijnkast en van spoelkast tot houtopslag, het is maar net wat u fijn en prettig vindt. Alle elementen voor de buitenkeuken op maat worden met de hand gemaakt. Wij zorgen ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van uw eigen samengestelde buitenkeuken. Het ontwerpen, selecteren en installeren van een buitenkeuken op maat gaat in een aantal stappen. Allereerst is het belangrijk om de beschikbare ruimte op te meten. Daarna kunt u kiezen tussen elementen die u nodig heeft in uw buitenkeuken op maat.

Precies zoals u wilt

Kiest u voor een BORRLE buitenkeuken, dan kiest u voor eindeloze mogelijkheden. Door de diverse keukenelementen in verschillende maten kunt u precies kiezen welke onderdelen u prettig vindt in uw buitenkeuken. Houdt u van een gezellige barbecue met vrienden en familie? Dan mag de populaire Kamado van Black Bastard of Big Green Egg niet missen. Ook kunnen wij als officieel dealer van Quooker alle uitvoeringen leveren, inclusief de jongste telg van de familie, de Cube. De Cube schenkt naast ziedend water op 100 ˚C ook bruisend water op 4˚C.

BESTAND TEGEN WEER EN WIND

Buitenkeukens, het is een vak apart. Voor de standaard keuken binnen is er enorme keuze in kleuren, stijlen en kwaliteiten. Daarentegen moet een buitenkeuken tegen veel meer bestand zijn, denk aan vrieskou, regen en een hittegolf die in Nederland af en toe langskomt. Daarom wordt er bij BORRLE gebruik gemaakt van duurzame en sterke materialen: staal, houten elementen en beton. Deze materialen zijn stoer en zorgen ervoor dat uw buitenkeuken op maat onverwoestbaar is.

of liever eerst de

borrle beleven?

Online is maar online. De beste plek om de Borrle live te bewonderen is in onze showroom in Barneveld. Daar staat een complete Borrle buitenkeuken met Big Green Egg. U kunt alle onderdelen bekloppen, aaien, openen, sluiten, ruiken en voelen. Zo ondergaat u ‘live’ de bekoring van een topkwaliteit Borrle Buitenkeuken.

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG