Overdekte buitenkeuken

voor échte liefhebbers van buiten koken

BESCHERM UW BUITENKEUKEN TEGEN
ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN


Wilt u optimaal gebruik maken van uw tuin en houdt u van koken? Dan is een overdekte buitenkeuken ideaal. U kunt in de open lucht van alles bakken en genieten van uw tuin. Om ervoor te zorgen dat uw buitenkeuken zo lang mogelijk meegaat, is het verstandig om voor een overdekte variant te gaan. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Tijdens mooi weer, maar ook tijdens regenbuien kunt u heerlijk buiten koken wanneer uw buitenkeuken overdekt is. U legt gerust vlees op de barbecue onder uw overkapping, ondanks het weer. Zo weet u zeker dat er goed gebruik gemaakt wordt van uw buitenkeuken. Daarnaast blijft de buitenkeuken langer goed, aangezien de keuken niet verschillende weersomstandigheden hoeft te trotseren. Een ander voordeel is dat een overdekte buitenkeuken erg luxe oogt en een heerlijke knusse plek is om met vrienden of familie te tafelen aan een lange eettafel.

Een buitenkeuken is bestand tegen weer en wind


Onze buitenkeukens zijn gemaakt van weersbestendige materialen. Door deze stevige materialen gaan onze keukens lang mee. Door de buitenkeuken overdekt is, gaat hij nog langer mee. Dankzij ons andere bedrijf Buitenpracht Houtbouw kunnen we de mooiste overkappingen en andere soorten houtbouw realiseren. Op deze manier verzorgen we het totaalplaatje.

 


Een mooie buitenkeuken bouwen met Borrle


Bij Borrle vinden we het belangrijk dat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Daarom kunt u uw buitenkeuken geheel naar wens inrichten. Is het altijd al uw droom geweest om een professionele barbecue op uw terras te hebben? Bij ons vindt u verschillende barbecues, waaronder de Big Green Egg. Met de Big Green Egg zet u heerlijke gerechten op tafel voor uw gasten. Of is het uw droom om vlees te grillen op uw eigen grill? Door mooie kastjes toe te voegen, creëert u extra opbergruimte in uw keuken. Van een koelkast tot een grill, wij zorgen ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien.

Verschillende accessoires en details


Uw buitenkeuken moet natuurlijk passen bij uw wensen. Daarom kunt u uw buitenkeuken voorzien van verschillende elementen en details. Is het uw droom om een moderne zwarte kraan te combineren met een metalen spoelbak? Of wilt u het liefst een maaltijd bereiden op een aanrechtblad van beton? Wij realiseren de perfecte buitenkeuken voor u.Buitenkeuken op maat gemaakt door Borrle


Bij Borrle vinden we het belangrijk dat uw keuken past bij uw tuin en uw woning. Daarom realiseren wij onze keukens geheel op maat. Tijdens een gesprek bekijken we met u de mogelijkheden van de buitenkeuken. Hierna maken we een passend ontwerp op basis van het gesprek. Zo kijken we bijvoorbeeld of we een kleine buitenkeuken kunnen realiseren in een kleine tuin, welke barbecue het beste bij uw wensen past en hoe we u kunnen voorzien van alle gemakken. We werken uitsluitend samen met een team van specialisten en professionals, waardoor we alleen topkwaliteit buitenkeukens leveren.

Buitenkeuken met overdekking
plaatsen via Borrle


Wilt u gedurende alle seizoenen heerlijk koken in uw buitenkeuken? Dat snappen we goed! Daarom komen we graag in contact met u om uw wensen te bespreken. Bij ons staan maatwerk en service hoog in het vaandel. We willen de de overdekte buitenkeuken creëren waar u avondenlang gaat bakken en tafelen met uw familie en vrienden.Wij werken heel bewust alleen met topmerken.


Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG