CASO

voor verfrissing tijdens warme dagen.

Verkoeling tijdens hete zomers

​​​​​​​

Droomt u ervan om tijdens de warme zomerdagen heerlijk buiten te eten? Het liefst met een koud drankje in uw hand? Dan is een Borrle buitenkeuken met CASO cooler perfect voor u. CASO brengt al jarenlang populaire keukenartikelen op de markt, waarvan de barbecue cooler groot favoriet is. Bij Borrle creëren wij een buitenkeuken voor u waar de CASO cooler perfect in past. 


Ervaar de Duitse kwaliteit

CASO verbetert het leven van hobbykoks met haar moderne keukenapparatuur. Naast aandacht voor strak design, wordt er ook aandacht geschonken aan de functionaliteit van apparaten. Alle producten maken koken leuker en aangenamer. Zo ook de CASO cooler, waarmee u uw drankjes heerlijk koel kunt houden. 


Gekoelde drankjes met CASO

De barbecue cooler is een echte aanwinst voor uw buitenkeuken. De CASO cooler is handmatig instelbaar van 0 graden tot 10 graden. Hierdoor kunt u uw biertjes, flessen wijn of frisdrank verkoelen op de gewenste temperatuur. Wilt u uw Borrle buitenkeuken met barbecue cooler op een overdekt terras plaatsen? Dan hoeft u niet bang te zijn dat de barbecue cooler beschadigt door regen. De coolers van CASO zijn namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden.

 nieuw!  Een Borrle buitenkeuken met

CAso cooler

Geniet optimaal van uw tuin met een Borrle buitenkeuken. Samen met u creëren wij de buitenkeuken van uw dromen. Wilt u een buitenkeuken met barbecue-tafel en CASO cooler? Of juist iets totaal anders? Alles is mogelijk. Bij Borrle staan kwaliteit en luxe voorop. Uw buitenkeuken wordt volledig naar wens gecreëerd én gaat jarenlang mee. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We staan voor u klaar. 
Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG