Cosentino Dekton

Ontdek de oersterke Borrle buitenkeuken met Dekton

Creëer een geheel


Heerlijk genieten van uw eigen stijlvolle buitenkeuken, wie wil dat nou niet? Met Cosentino Dekton maakt u uw buitenkeuken helemaal af. De natuurlijke look van Dekton sluit perfect aan bij uw tuin. Of u uw keuken een stoere touch wilt geven of juist een natuurlijke feel, we realiseren het voor u. Bent u er klaar voor om stijlvol buiten te koken? 


 


Wat is dekton?

Dekton is een innovatief materiaal dat is ontwikkeld door Cosentino. Het materiaal is vervaardigd uit porselein, kwarts en glas. Het unieke materiaal wordt gecreëerd door middel van hoge druk en temperatuur. Cosentino bootst op deze manier de natuur succesvol na. Dekton is zelfs nog sterker dan composiet!

 


Onderhoud van Dekton


Het materiaal heeft weinig onderhoud nodig. Ondanks dat het vlekbestendig is, raden we wel aan om het blad van uw buitenkeuken regelmatig schoon te maken. Gebruik een goed schoonmaakmiddel en neem het blad af. Maak het blad vervolgens nat met water en droog het daarna met een doek. Hierna kunt u meteen weer de sterren van de hemel koken in uw Borrle buitenkeuken.


Verwerk Dekton in uw keuken


Dekton is beschikbaar in een groot scala aan kleuren. Past een industriële look goed bij uw tuin? Dan realiseren wij samen met u een industriële buitenkeuken van uw dromen. Of geniet u meer van een buitenkeuken met strak wit keukenblad? Alles is mogelijk. Van moderne effen kleuren, tot mat of glans.

 


De eigenschappen van Dekton

 

Een BORRLE buitenkeuken met

Cosentino Dekton

Als dé buitenkeuken specialist kunnen wij de perfecte buitenkeuken met Cosentino Dekton voor u realiseren. Samen met u kijken we wat bij u past. Zowel de kleur van het materiaal als de dikte van de Dekton platen zijn geheel aanpasbaar. Bent u benieuwd geworden naar dit materiaal? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op of maak eenvoudig een afspraak en kom langs in onze showroom.


Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG