​​​​​​​Diresco werkbladen

voor de échte liefhebber van uitgebreid buiten koken.

Duik in de wereld van stijlvol koken


Droomt u ervan om heerlijk buiten te koken in uw buitenkeuken met stijlvol werkblad? Borrle realiseert het voor u. We maken een buitenkeuken op maat met een uniek werkblad van Diresco. Het composiet van Diresco is duurzaam en UV-bestendig. Duik in de wereld van stijlvol koken met uw eigen Diresco werkblad. 

Echte Belgische kwaliteit van Diresco

Al vanaf 2003 is Diresco een grote speler op de kwartscomposietmarkt. Het Belgische bedrijf is de enige Noordwest-Europese fabrikant van kwartscomposiet. Dit kwartscomposiet is ontstaan door unieke technieken en jarenlange innovatie. Een echte aanwinst voor uw nieuwe buitenkeuken!

Diresco-kwartscomposiet: uniek en oersterk

Het kwartscomposiet van Diresco bestaat uit kwarts granulaten, harsen en kleurpigmenten. Deze natuuringrediënten zijn via een uniek productieproces bij elkaar gebracht. Hierdoor ontstaat er oersterk materiaal wat perfect is voor in uw Borrle buitenkeuken. 


Verwerk Diresco composiet in uw buitenkeuken


Bij Borrle kunnen we eenvoudig Diresco composiet verwerken in uw nieuwe buitenkeuken. Het kwartscomposiet is beschikbaar in verschillende kleuren. Gaat u voor Belgian Blue of voor Terrazzo White? Daarbij kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen. Zo geeft een werkblad met hoogglansafwerking uw buitenkeuken een moderne uitstraling. Of ga voor een luxueuze matte look.

 


De voordelen van kwartscomposiet​​​​​​​


 

EEN BORRLE BUITENKEUKEN MET 

 composiet
van Diresco

Als dé buitenkeuken specialist kunnen wij de perfecte buitenkeuken met Diresco werkblad voor u realiseren. Samen met u realiseren we de keuken van uw dromen. Zowel de kleur van het materiaal als de dikte van de Diresco werkbladen zijn geheel aanpasbaar. Bent u benieuwd geworden naar dit materiaal? Of heeft u een andere vraag? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op of maak eenvoudig een afspraak. In onze showroom realiseren we samen met u de buitenkeuken van uw dromen.
Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG