'n Goeie borrle

déze mensen houden ervan.

Heerlijke tuin, heerlijk
uitzicht en heerlijke
gerechten. Buiten koken
op een Borrle aan De Zijl... ”

Familie Bekkering uit Leiden


De familie Bekkering is drie jaar geleden verhuisd naar een mooie woning in Leiden. Het huis ligt aan de Zijl, een rivier van nog geen vijf km lang, tussen de Oude Rijn en de Kagerplassen. "Het is een heerlijk plekje, ook in de winter. De luchten zijn prachtig en als je wakker wordt komt de zon boven het water op. Dat is elke dag weer genieten. Aan de zijkant, tegen de schutting, wilden we graag een buitenkeuken. De hovenier had ons wel een leverancier aanbevolen, maar daar moest je de keuken helemaal op maat laten maken. Gelukkig is mijn man Peter nogal goed op internet. Via Google vond hij een foto van precies de keuken die wij zochten. Een Borrle Buitenkeuken. Zo kwamen we op de site van Borrle terecht!
‘erg tevreden met onze borrle keukenblok! Het is een Waardevolle en waardige aanvulling op ons rietgedekt buitenverblijf van buitenpracht’
Louisette Kloeg, Laren

 

online Op zoek naar
een keuken voor in mijn
tuinkamer zag ik borrle en
wist meteen: “Dit is het!”

Petra Markink uit Borculo


"Op de website ben ik meteen een keuken gaan samenstellen. Spelen met de elementen, kleuren en materialen; erg leuk om te doen. Met een tekening van de tuinkamer bij de hand heb ik goed naar de maten gekeken, serieuze keuzes gemaakt en zo uiteindelijk mijn eigen keuken samengesteld. Precies zoals hij er nu staat. Overigens hebben we de buitenkeuken niet online besteld. We zijn ook nog naar de showroom gegaan. Dan zie je ook dat het een solide stuk vakwerk is, want dat is het echt wel".

 

‘De BORRLE buitenkeuken sluit naadloos aan bij ons stijlvolle, moderne vakantieverblijf aan het water.’
Astrid Jongkind, Aalsmeer

 

‘EEN JUWEEL IN OPEN LUCHT VOOR IEDERE BUITENGENIETER’ 
Daan de Jong, Barneveld

In onze tuin doet de BORRLE dienst als – uiteraard – buitenkeuken. Maar ook als stijlvolle sidetable naast onze royale loungehoek. Net als onze BUITENPRACHT tuinen en houten gebouwen is de BORRLE iets waar we trots op zijn. En dus ook graag zelf op koken. Kom eens langs, dan laat ik het zien!
Van een ‘pizza-oven met misschien een
kastje’ naar een complete buitenkeuken.

Michelle Bols Zijerveld uit Rhenen

"Wij wilden graag een pizzaoven in de tuin. Met misschien een kastje er onder. Dus is mijn man op internet gaan zoeken wat er zoal te koop is. Zo ontdekten we dat BORRLE ook een hele mooie ombouw maakt, een opstelling met barbecue en alles er op en er aan. Dus wij naar de showroom. En toen werd het van ‘pizza-oven met misschien een kastje’ een hele buitenkeuken-opstelling met wasbak, drie kastjes, pizza-oven en barbecue. Het is einde zomer geïnstalleerd en we hebben er al veel plezier van gehad".
'we geloven IN BORRLE, DUS OOK ONZE TUIN MOEST ER AAN GELOVEN.'
Brand-Jan Soetendaal, Barneveld

Bij het ontwikkelen van onze buitenkeuken heeft het geholpen dat we zelf ook met veel plezier buiten barbecueën, maaltijden bereiden én opeten. Je weet als buitengenieter gewoon wat nodig is voor een succesvolle maaltijd in de open lucht.