BORRLE buitenkeuken

in Rhenen

Van een ‘pizza-oven met
misschien een kastje’ naar
een complete buitenkeuken.


Michelle Bols Zijerveld was op zoek naar een pizza-oven voor in de tuin. Eenmaal bij Borrle beland, kon ze de verleiding niet weerstaan om haar tuin te verfraaien met een complete buitenkeuken. Hoe dat ging, vertelt ze zelf:


“Wij wilden graag een pizzaoven in de tuin. Met misschien een kastje er onder. Dus is mijn man op internet gaan zoeken wat er zoal te koop is. Zo ontdekten we dat Borrle ook een hele mooie ombouw maakt, een opstelling met barbecue en alles er op en er aan. Dus wij naar de showroom. En toen werd het van ‘pizza-oven met misschien een kastje’ een hele buitenkeuken-opstelling met wasbak, drie kastjes, pizza-oven en barbecue. Het is einde zomer geïnstalleerd en we hebben er al veel plezier van gehad.

maatwerk

dat past

We hadden zelf geen tekeningen gemaakt en ook de design-app van de Borrle-site niet gebruikt. De opstelling is ook niet standaard, maar helemaal op maat gemaakt. De pizza-oven paste eigenlijk niet op het Borrle kastje, dus dat hebben ze speciaal passend moeten maken. Echt maatwerk. We hadden zelf wel voor ogen hoe het er uit moest komen te zien, maar bij de selectie van materialen en de opstelling hebben we ook veel gehad aan het advies van Borrle.

 

De installatie.

Borrle heeft het geheel geïnstalleerd. Er kwamen twee jongens, die zijn één dag bezig geweest en toen stond het. Helaas hadden we niet bedacht dat je eigenlijk eerst de aan- en afvoer van water en elektra moet aanleggen. Dat is dus achteraf gedaan door onze tuinman. Met veel extra werk, waarbij ook nog een stukje van een aanrecht is afgebroken. Dus ik adviseer hierbij iedereen: regel dat éérst.

Beschut en beschermd.

De buitenkeuken stond redelijk vrij in de tuin, achteraf hebben we er door een kennis een huisje omheen laten bouwen, waar we straks ook heaters in kunnen hangen zodat we ook later nog buiten kunnen zitten. We hebben ervoor gekozen het redelijk open te houden. Zo kun je onder het dak door de bomen blijven zien. Ik moet eigenlijk de hoes er overheen doen, 
maar denk elke keer: “Naahh, komt wel.”

 BORRLE  mooi bedrijf.

afspraak is afspraak

Met het toevoegen van een mooie tafel en stoelen is de buitenkeuken echt prachtig geworden. Zelfs nu het te koud wordt om er in te zitten, genieten we er nog steeds van. Het maakt de tuin gezelliger. Onze algemene indruk van Borrle is: mooi bedrijf. De manier van werken lijkt erg op ons eigen bedrijf, Senso, dat kunststof gietvloeren levert. Je krijgt wat is afgesproken. Punt. En als er iets mis gaat, dan wordt het snel opgelost.


Er was bijvoorbeeld iets fout gegaan met de hoes, omdat een bestelling niet goed was doorgekomen. Ze hebben toen direct hun excuses aangeboden en het netjes opgelost. Verder was er niet veel rechtstreeks contact omdat dat simpelweg niet nodig was. Het ging allemaal heel snel. Je maakt een afspraak, geeft de opdracht, die wordt perfect uitgevoerd. Klaar.

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG