Veelgestelde vragen

wij leggen de Borrle graag aan u uit

 

Wat doe ik met de buitenkeuken in de winter, hoe zit het met onderhoud en garantie, heb ik een afzuigkap nodig, kan ik onderdelen bestellen?

Antwoorden op deze en andere vragen vindt u hieronder in onze FAQ.

 

Kan de buitenkeuken onder
de blote hemel staan?

Dat kan zeker i.c.m. de metalen fronten. Het is een échte buitenkeuken. Maar, net als een barbecue is het beter dat u de keuken in de winter wel beschermt met een speciaal hiervoor gemaakte BORRLE-hoes. Er zijn aparte hoezen voor de verschillende keukenconfiguraties, die u apart kunt bestellen bij aankoop van uw buitenkeuken.

Moet ik de Borrle in de winter extra beschermen?

Om de levensduur van uw buitenkeuken te verlengen is het inderdaad belangrijk om hem ‘winterklaar’ te maken. Dat betekent: de Quooker kraan legen en loskoppelen, het betonnen blad impregneren en de keuken goed afdekken, bijvoorbeeld met een op maat gemaakte winterhoes. U kunt dit zelf doen, of een onderhoudscontract afsluiten.

Vraagt een buitenkeuken onderhoud?

Het is natuurlijk belangrijk om de keuken goed schoon te houden en om minimaal één keer per jaar de betonnen bladen en gootsteen te impregneren. Keukens met wateraan- en afvoer in een onverwarmde ruimte moeten bovendien winterklaar gemaakt worden. Onder meer door de Quooker kraan af te koppelen.

Kan ik de Borrle meenemen als ik verhuis?

Dat kan, maar het lijkt ons geen goed idee. Uw toekomstige kopers zullen uiterst verheugd zijn als ze uw buitenkeuken ontdekken. Een BORRLE buitenkeuken geeft door zijn luxe uitstraling en duurzame kwaliteit uw huis bij verkoop voldoende meerwaarde om bij uw volgende woning een gloednieuwe BORRLE buitenkeuken aan te kunnen schaffen. Laat dus een eventuele toekomstige verhuizing geen beletsel zijn om nu tóch optimaal van uw tuin te genieten.


Kan ik de keuken zelf monteren?

Wij weten niet hoe handig u bent, maar montage van uw BORRLE buitenkeuken is bij de prijs inbegrepen. Wij willen namelijk graag dat onze ervaren monteurs elke BORRLE buitenkeuken volgens de regelen der kunst installeren, zodat wij de kwaliteit kunnen waarborgen én 5 jaar garantie kunnen bieden.

Is voor de Big Green Egg afzuiging nodig?

Dat ligt een beetje aan de manier waarop uw buitenkeuken gebouwd is. Soms volstaat een passieve rookvanger met schoorsteen of een gat in het dak, soms is ook dynamische afzuiging nodig. Onze specialisten kijken samen met u naar de beste oplossing voor comfortabel buiten koken zonder rookoverlast.


Ik heb een andere vraag,
waar kan ik die stellen?

U kunt ons altijd bellen of mailen met uw vragen.
Onze gegevens en een speciaal mailformulier
​​​​​​​vindt u op onze contactpagina.

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG