Hillstones werkbladen

ontdek de luxe van een Borrle buitenkeuken met Hillstones werkblad.

duurzaamheid staat hoog in het vaandel

​​​​​​​

Optimaal genieten van het buitenleven met een luxe buitenkeuken, wie wil dat nou niet? U maakt uw buitenkeuken helemaal af met een op maat gemaakt en duurzaam werkblad van beton van Hillstones. Al jarenlang werken we samen met Hillstones en vervaardigen we op maat gemaakte buitenkeukens met hun vakwerk werkbladen.

 

Vakmanschap uit Barneveld


Al sinds 1998 maakt het team van Hillstones op ambachtelijke wijze werkbladen van beton. Door gebruik te maken van moderne technieken realiseren ze prachtige weerbestendige werkbladen. Het Hillstones buitenkeukenblad dat u kiest wordt op maat geproduceerd in de fabriek in Barneveld. Samen met Hillstones realiseren wij de perfecte buitenkeuken.

 

Betonnen buitenkeukenblad


Een Hillstones werkblad van beton geeft een stoere uitstraling aan uw buitenkeuken. Bij Borrle zijn de betonnen werkbladen van Hillstones beschikbaar in 2 kleurstellingen. Kom bij ons langs en bekijk welke kleur werkblad het beste bij uw ideale buitenkeuken past.

Hillstones werkbladen


Het maakt niet uit hoe groot uw tuin is of in welke hoek u de buitenkeuken wilt plaatsen, wij realiseren de nieuwe buitenkeuken voor u op maat. In deze buitenkeuken verwerken wij het Hillstones werkblad. Gaat u voor een industriële look met een betonnen werkblad? Samen met u realiseren wij de keuken van uw dromen.

Een Borrle buitenkeuken met

 Hillstones werkblad 


Past een Borrle buitenkeuken met Hillstones werkblad bij uw tuin en uw wensen? Dan gaan we voor u aan de slag! Als dé buitenkeuken specialist kunnen wij de perfecte buitenkeuken met het gewenste werkblad voor u realiseren. Dit doen wij geheel op maat, zodat de keuken goed in uw tuin past. Bent u benieuwd geworden naar de Hillstones werkbladen? Of heeft u een andere vraag? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op of maak eenvoudig een afspraak.

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG