hoe dan?

een buitenkeuken creëert u zo.

 
U overweegt de keuze voor een Borrle buitenkeuken? Goed plan. Graag geven we u meer inzicht in de verschillende stappen naar plaatsing van zo’n beetje de mooiste buitenkeuken op de Nederlandse (en misschien zelfs Europese) markt.
 

01
De keuken inmeten

Wenst u een buitenkeuken in een bestaande of een nieuwe ruimte? Indien het eerste het geval is, is het slim voor u begint éérst even de plek op te meten waar u de keuken wilt plaatsen. Zo weet u precies hoeveel elementen u kwijt kunt in de toegemeten ruimte.

02
Online samenstellen

Het selecteren van de verschillende elementen van uw buitenkeuken kan online op deze site, waarbij u start op de pagina ‘Stel zelf samen’. Onze handige keukenconfigurator wijst zich vanzelf. Wilt u op enig moment tóch bij ons in de showroom langs komen? Laat het ons weten, dan ontvangen wij u graag.

03
bezoek showroom

Het is nogal een aanschaf. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u uw Borrle buitenkeuken liefst samenstelt onder begeleiding van een specialist. Dat kan. Bezoek onze showroom, dan kunt u alle materialen zien en voelen. En kunnen we ter plekke samen de optimale buitenkeuken configureren.

04
u houdt het overzicht

Of u nu in de showroom langs komt of zelf de keuken samenstelt, u hoeft niet meteen te beslissen. Na afloop krijgt u een bevestigingsmail met een link naar de door u gekozen keukenopstelling. Zo kunt u uw droomkeuken online rustig bekijken en eventueel nog wat aanpassen.

05
Klaar om te bestellen?

Wilt u de nieuwe keuken daadwerkelijk bestellen? Dan voltooit u uw registratie met uw naam- en adresgegevens en doet u een aanbetaling van 80%. Zodra deze betaling bij ons binnen is, gaan wij de keuken voor u produceren. De levertijd is meestal zo’n 8 à 10 weken. Wij nemen tijdig contact met u op om de exacte leverdatum af te spreken en bevestigen de afspraak schriftelijk.

06
Levering en plaatsing

De resterende 20% hoeft u pas op het laatst te betalen, na montage op de eerder afgesproken datum. Pas als u helemaal tevreden bent met uw gloednieuwe Borrle buitenkeuken, vragen wij u ter plekke het restbedrag te betalen, per pin of contant.

 

Meer weten? 
Welkom!

Op de keper beschouwd is ons proces redelijk eenvoudig. Maar omdat het toch een flinke aanschaf betreft, kunnen we ons voorstellen dat u meer zekerheid wilt. Bedenk dat wij zélf de productie van de Borrle buitenkeukens verzorgen. Achter deze digitale winkel zitten mensen van vlees en bloed, die u graag ontvangen met een kop koffie in een echte showroom.