Indu+

Geniet van buiten koken met een stijlvolle kookplaat​​​​​​​

Een nieuwe manier van koken

Bij Borrle.com komen de gekste ideeën voorbij als het gaat om een buitenkeuken. Om ervoor te kunnen zorgen dat wij uw dromen laten uitkomen, werken wij samen met de beste partners. Een Borrle buitenkeuken met een Indu+ kookplaat is dan ook wel een te gekke combinatie. 


De kookplaten van Indu+ bevatten de laatste technologie. Zo kunt u met precisie uw vis of vlees bereiden. Met 15 verschillende warmte niveaus zorgt u ervoor dat het eten wat u maakt perfect smaakt.


 

een kwaliteit kookplaat is onmisbaar
in uw buitenkeuken

Het hebben van een multifunctionele kookplaat in uw buitenkeuken is onmisbaar. Hieronder leest u meer over de verschillende kookplaten van Indu+ die uw buitenkeuken afmaken.
 

Multiflex
De Indu+ Multiflex is voor mensen die volledige vrijheid willen in de keuken. Wilt u een maaltijd bereiden voor al uw vrienden of met grote en kleine pannen tegelijk koken? Met de twee rechthoekige kookzones biedt de Indu+ Multiflex volledige vrijheid: u kunt ze afzonderlijk gebruiken of koppelen aan elkaar en als één grote kookzone gebruiken.

Wok
Droomt u ervan om uw favoriete Aziatische gerechten thuis te koken? Maak kennis met de indu+ wok! Met deze geweldige keukenhulp kookt u een breed scala aan gerechten, van roerbakken tot frituren. De Indu+ wok is perfect voor elk kookniveau, met 100% comfort en veel ingebouwde functies. De Indu+ Wok is de perfecte keukenhulp voor wie van koken houdt.


Teppanyaki 38 / 58


Indu+ Teppanyaki 58 en Teppanyaki 38 zijn nieuwe inductiekookplaten die snelle verwarming en nauwkeurige controle bieden. Met vijf verschillende kookzones is deze kookplaat perfect voor het bereiden van delicate gerechten zoals vis of vlees. 


U kunt niet fout gaan met een Indu+ Teppanyaki! Deze veelzijdige koekenpan heeft acht kookstanden om aan al uw wensen te voldoen. Bereid tot vier verschillende gerechten tegelijk, of kook alles gewoon in één zone. Het is zo gemakkelijk te gebruiken dat zelfs als u geen professionele chef-kok bent, u in een mum van tijd kunt koken als een chef-kok.Gazzgrill


De Indu+ gazzgrill is de perfecte familie-grilltool! Houdt u ook van de smaak en textuur van gegrilde groenten, vlees of vis? Dan is de Indu+ Gazzgrill de perfecte kookplaat voor in uw buitenkeuken. Een van de grote voordelen van de Gazzgrill is dat u er geen stroom voor nodig heeft.


Of het nu gaat om een stroomstoring, een regenbui of een kampvuur, de gaswerkende Indu+ gazzgrill staat voor u klaar! Dit buitenkooksysteem is veelzijdig en houdt uw gezin gelukkig met de lekkerste gerechten.

EEN BORRLE BUITENKEUKEN met een

 kookplaat
van indu+

Staat u al te popelen om te koken op een van de Indu+ kookplaten? Kom langs in onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden van Indu+. We komen graag in contact met u om uw wensen te bespreken. Samen met u creëren we de buitenkeuken om van te dromen.

​​​​​​​

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG