Kamado Joe

​​​​​​​een knap staaltje keramiek.

Kamado joe is méér dan een barbecue

​​​​​​​

Tegenwoordig kunnen we steeds vaker van het zonnetje genieten, ook in Nederland. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een mooie buitenkeuken in de tuin. Een merk wat zeker bekend is en wat vaak wordt gebruikt in buitenkeukens, is een Kamado Joe. 

 

Wat is een Kamado Joe? 

Een Kamado is van oorsprong een Chinese manier van het bereiden van eten. Een Kamado is ook wel te herkennen aan zijn typische ei-vorm en is vervaardigd uit keramiek. Dit maakt de Kamado zo veelzijdig. Koken met deze barbecue maakt niet alleen het barbecueën aangenamer, ook is het mogelijk om op een handige manier te grillen, koud of warm te roken, bakken, koken of slow cooken.

 

Een Kamado Joe in uw buitenkeuken


Bent u geïnteresseerd in een Kamado Joe voor uw Borrle buitenkeuken? Dan maakt u een hele goede keuze! Een Kamado is dankzij zijn unieke eigenschappen een echte multifunctionele barbecue. Al die mogelijkheden brengen natuurlijk ook veel accessoires en materialen met zich mee. Wanneer u uw Kamado inbouwt in een buitenkeuken, zorgen wij dat er altijd genoeg plek is voor al uw spullen. Zo kunt u écht van uw barbecue-avond genieten.

EEN BORRLE BUITENKEUKEN MET 

Kamado joe

Het motto van Kamado Joe is ook wel: ‘Make a better grill!’. Het doel van Kamado is om beter te presteren en langer mee te gaan. Dat is de simpele, onwrikbare kwaliteitsnorm die maatgevend is voor alles wat ze doen bij Kamado Joe. Hun doel is simpel: Bij Kamado Joe willen ze dat elk product dat hun naam draagt een vertrouwd deel gaat uitmaken van buitengewone grill ervaringen.

​​​​​​​

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG