Helemaal handgemaakt

nobele materialen, luxe accessoires

OERSTERKE BUITENKEUKEN VAN 
STAAL, BETON EN HOUT

Wij gebruiken voor uw buitenkeuken materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd op uitstraling én duurzaamheid. Zo kwamen we uit op dikke eiken platen, RVS metalen frames met poedercoating, speciaal verdicht en geïmpregneerd beton en accessoires als Hotbath en Quooker kranen en Big Green Egg barbecues.

Houten panelen

Alle wanden, bodems en deuren van de Borrle keukenkasten zijn gemaakt van planken met een houtlook. Voor de kleurafwerking van de houten panelen kunt u kiezen tussen onbehandeld (eiken kleur), vergrijsd (behandeld met een witte olie) of antraciet (gebeitst).

RVS frame

Voor de metalen frames kiezen wij voor toepassing van RVS, roestvast staal, dat we bovendien voorzien van een extra beschermende laag poedercoating. Corrosie krijgt zo geen kans. Wat de kleur betreft, volgen wij de doctrine Henry Ford: u kunt vrij kiezen, zo lang het maar mat zwart is.

Betonnen blad

Beton is van nature poreus materiaal, net als veel soorten natuursteen. Wij gebruiken voor onze werkbladen en zijpanelen zelfverdichtende beton, dat van zichzelf al zeer massief en hard is. Vervolgens wordt het gepolijst en geïmpregneerd om vlekken van vocht en olie te verminderen. 

Kamado

Onze stoere metalen Borrle kooktafels zijn speciaal ontworpen voor het veilig plaatsen van de kamado's van o.a. The Bastard en Big Green Egg in verschillende maten. Deze merken behoeven verder geen introductie. Het zijn top-of-the-line barbecues die perfect aansluiten bij onze buitenkeukens.

Quooker kranen

Als officieel dealer kunnen wij alle uitvoeringen van de fantastische Quooker kranen leveren. Naast de gewone Quooker die instant koud tot kokend water geeft, bieden we ook de jongste telg van de Quooker-familie, de Cube. Deze veelzijdige kraan geeft naast koud en kokend water ook bruiswater. Gekoeld en gefilterd, heerlijk verfrissend op uw terras of veranda.

Bescherming

RVS en eiken kunnen tegen zon en vrieskou en mogen best af en toe nat regenen. Wij adviseren echter om ze te beschermen tegen directe weersinvloeden. Plaats uw keuken onder een overkapping of bescherm 'm met een afdekhoes. Dit geldt dubbel voor buitenkeukens met Quooker kranen. En ook een Green Egg laten we liever onder een overkapping staan.

Keramische bladen

De uitermate praktische eigenschappen van Keramiek zorgen ervoor dat het materiaal erg gewild is. Met werkbladen van keramiek kunnen we de uitstraling van bijvoorbeeld marmer of natuursteen imiteren. De bladen die wij leveren hebben een uitstekende kras- en hittebestendigheid. Daarnaast is het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk, ideaal dus voor een buitenkeuken.

Dekton bladen

Wilt u een werkblad met de uitstraling van natuursteen, maar zonder de nadelen hiervan? Dan is Dekton de oplossing. Het materiaal is sterk en slijtvast. Toch is een kwalitatief dekton werkblad niet te onderscheiden van natuursteen. Dekton wordt gemaakt uit een mix van kwarts, glas en porselein. Dankzij de samenpersing van deze materialen kunnen wij u het geavanceerde materiaal Dekton leveren. Door de bestendigheid van Dekton leent het zich goed als werkblad in een buitenkeuken.

CASO Cooler

Houdt uw drankjes koud en bij de hand, met de caso cooler koelkast. Bestand tegen alle weersomstandigheden die in ons koude kikkerlandje voorkomen. Er is genoeg opbergruimte, deel de koelkast zo in zoals jij hem het liefste ziet met de drie uitneembare legborden. Praktisch én stijlvol!

INDU+ kookplaten

De kookplaten van Indu+ zijn een toevoeging aan uw buitenkeuken. De kookplaten blinken uit in een uniek en stijlvol design, en zijn bovenal van hoogwaardige kwaliteit. Op het ene kookveld kunt u vlees bakken terwijl de groente garen op een ander deel, ideaal. Ervaar zelf het grote gebruiksgemak van inductie. Koken met Indu+ geeft een hele nieuwe beleving aan koken!

Gaspitten

Robuuste pannendragers als pronkstuk in uw buitenkeuken én efficiënt koken op krachtig vuur door de hoeveelheid ruimte voor al uw pannen.  De universele look, past in elke interieurstijl en alle modellen kunnen met elkaar worden gecombineerd. Bovenal zijn de gaspitten veilig en gecertificeerd. Een product van eigen bodem want de gaspitten zijn made in Holland.

Oplossing van Quooker

bruisend koel
Als dealer van Quooker kunnen wij ook de Quooker-kranen leveren, die naast kokend heet water ook gekoeld spuitwater schenken. Van bruisend water op 4˚C tot ziedend heet water op 100˚C…

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG