Helemaal handgemaakt

nobele materialen, luxe accessoires

OERSTERKE BUITENKEUKENs
VAN STAAL en BETON

Wij gebruiken voor uw buitenkeuken materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd op uitstraling én duurzaamheid. Zo kwamen we uit op RVS metalen frames met poedercoating, speciaal verdicht en geïmpregneerd beton, Dekton Keramiek en accessoires als Hotbath en Quooker kranen en o.a. de bekende Big Green Egg barbecues.

 


 

Wij werken heel bewust alleen met topmerken.


Exclusieve werkbladen


De werkbladen bij Borrle hebben een uitstekende kras- en hittebestendigheid en zijn ontzettend sterk en slijtvast. En met werkbladen van keramiek kunnen we de uitstraling van bijvoorbeeld marmer of natuursteen imiteren.

Kiest u qua werkblad voor hoogwaardig keramiek, composiet, beton of graniet?

Keramisch blad

De keramische werkbladen zijn bestand tegen de meest hardnekkige vlekken, waardoor ze gemakkelijk schoongemaakt en onderhouden kunnen worden. Daaranaast kan dit materiaal tegen hoge temperaturen en heeft het een hoge krasbestendigheid, wat schade aan het oppervlak voorkomt.

Composiet blad

Kwartscomposiet is het topresultaat van een unieke mix harsen, kwartsgranulaten en kleurpigmenten. Een oersterk en duurzaam keukenblad dat door de UV-bescherming geschikt is voor binnen én buiten. Kokkerel (en mors) zonder schroom op je werkblad want vlekken krijgen geen vat op dit composiet.

Betonnen blad

Beton is van nature poreus materiaal, net als veel soorten natuursteen. Wij gebruiken voor onze werkbladen en zijpanelen zelfverdichtende beton, dat van zichzelf al zeer massief en hard is. Vervolgens wordt het gepolijst en geïmpregneerd om vlekken van vocht en olie te verminderen. 

Granieten blad

Een granieten aanrechtblad is een blikvanger in de buitenkeuken: Het natuursteen is uniek van structuur en kleur en het materiaal is door de hitte- en krasbestendige eigenschappen een duurzame aanwinst voor uw buitenkeuken.

Roestvaste materialen als aluminium en RVS

De buitenkeukens van BORRLE worden 
gemaakt van de beste materialen om absolute topkwaliteit én duurzaamheid voor u te garanderen. Zo werken wij bij de metalen frames, wanden, bodems en deuren en uitsluitend met hoogwaardige materialen als roestvast staal en aluminium.

Duurzaam hang- en sluitwerk met poedercoatingVoor de metalen frames kiezen wij voor toepassing van RVS, roestvast staal, dat we bovendien voorzien van een extra beschermende laag poedercoating. Corrosie krijgt zo geen kans. Wat de kleur betreft, volgen wij de doctrine Henry Ford: u kunt vrij kiezen, zo lang het maar mat zwart is.

Sfeervolle fronten met
alu- en houtlook

De basis van de keuken bestaat uit staal, maar voor de afwerking kunt u kiezen voor houtlook. Het effect? Een buitenkeuken die niet te onderscheiden is van echt hout én gemaakt is van steviger en duurzamer materiaal. Daarnaast kunt u ook kiezen voor alu-tinten goud, zilver en brons!


Ook bruisend cool!
QUOOKER KRANEN


Als officieel Quooker dealer kunnen wij alle uitvoeringen van deze fantastische kranen leveren. Naast de gewone Quooker die instant koud tot kokend water geeft, bieden we ook de jongste telg van de Quooker-familie, de Cube. Deze veelzijdige kraan geeft naast koud en kokend water ook bruiswater. Gekoeld en gefilterd, heerlijk verfrissend op uw terras of veranda!

 

Goede bescherming


Borrle keukens kunnen tegen zon en vrieskou en mogen best af en toe nat regenen. Wij adviseren echter om ze te beschermen tegen directe weersinvloeden. Plaats uw keuken onder een overkapping of bescherm 'm met een afdekhoes.

 
Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG