Helemaal handgemaakt

nobele materialen, luxe accessoires

OERSTERKE BUITENKEUKEN VAN 
STAAL en BETON

Wij gebruiken voor uw buitenkeuken materialen die zorgvuldig zijn geselecteerd op uitstraling én duurzaamheid. Zo kwamen we uit op RVS metalen frames met poedercoating, speciaal verdicht en geïmpregneerd beton, Dekton Keramiek en accessoires als Hotbath en Quooker kranen en o.a. de bekende Big Green Egg barbecues.

Staal met een houtlook

Alle wanden, bodems en deuren van de Borrle keukenkasten zijn gemaakt van staal. Fan van een landelijke uitstraling? Dan hebben we goed nieuws! Voor de afwerking van een buitenkeuken kunt u kiezen voor een houtlook. Het effect? Een buitenkeuken dat niet te onderscheiden is van echt hout én bovendien gemaakt van een steviger en duurzamer materiaal.

RVS frame

Voor de metalen frames kiezen wij voor toepassing van RVS, roestvast staal, dat we bovendien voorzien van een extra beschermende laag poedercoating. Corrosie krijgt zo geen kans. Wat de kleur betreft, volgen wij de doctrine Henry Ford: u kunt vrij kiezen, zo lang het maar mat zwart is.

Betonnen blad

Beton is van nature poreus materiaal, net als veel soorten natuursteen. Wij gebruiken voor onze werkbladen en zijpanelen zelfverdichtende beton, dat van zichzelf al zeer massief en hard is. Vervolgens wordt het gepolijst en geïmpregneerd om vlekken van vocht en olie te verminderen. 

Kamado

Onze stoere metalen Borrle kooktafels zijn speciaal ontworpen voor het veilig plaatsen van de kamado's van o.a. The Bastard en Big Green Egg in verschillende maten. Deze merken behoeven verder geen introductie. Het zijn top-of-the-line barbecues die perfect aansluiten bij onze buitenkeukens.

Quooker kranen

Als officieel dealer kunnen wij alle uitvoeringen van de fantastische Quooker kranen leveren. Naast de gewone Quooker die instant koud tot kokend water geeft, bieden we ook de jongste telg van de Quooker-familie, de Cube. Deze veelzijdige kraan geeft naast koud en kokend water ook bruiswater. Gekoeld en gefilterd, heerlijk verfrissend op uw terras of veranda.

Bescherming

Borrle keukens kunnen tegen zon en vrieskou en mogen best af en toe nat regenen. Wij adviseren echter om ze te beschermen tegen directe weersinvloeden. Plaats uw keuken onder een overkapping of bescherm 'm met een afdekhoes.

Keramische bladen

De uitermate praktische eigenschappen van Keramiek zorgen ervoor dat het materiaal erg gewild is. Met werkbladen van keramiek kunnen we de uitstraling van bijvoorbeeld marmer of natuursteen imiteren. De bladen die wij leveren hebben een uitstekende kras- en hittebestendigheid, zijn ontzettend sterk en slijtvast. Daarnaast is het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk, ideaal dus voor een buitenkeuken. Dekton is een bekend merk dat keramische bladen produceert.

Oplossing van Quooker

bruisend koel
Als dealer van Quooker kunnen wij ook de Quooker-kranen leveren, die naast kokend heet water ook gekoeld spuitwater schenken. Van bruisend water op 4˚C tot ziedend heet water op 100˚C…

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG