Buitenkeuken van Beton

Ontdek de oersterke Borrle buitenkeuken met betonnen elementen

borrle, Steenvaste buitenkeukens

Een buitenkeuken van beton en metaal zorgt voor een solide basis, en dat is wat een buitenkeuken van BORRLE heeft. Zo kunnen de betonnen buitenkeukens zonder problemen het hele jaar in de buitenlucht geplaatst worden. Om dit te kunnen bereiken maken we alleen gebruik van het beste beton, het beste staal en de mooiste accessoires om de betonnen buitenkeuken mee af te maken.

De onverwoestbare betonnen buitenkeuken

Bij BORRLE leveren we alleen buitenkeukens van topkwaliteit. Uit ervaring weten we dat het beter is om gelijk een kwalitatieve buitenkeuken aan te schaffen in plaats van budget keuken. Deze budget keuken moet na een paar jaar alweer vervangen worden doordat de materialen zijn gaan roesten, slijten of lelijk zijn geworden. Met onze betonnen buitenkeukens bent u verzekerd van een lange levensloop van uw buitenkeuken. Dankzij de betonelementen in de buitenkeuken zorgen we ervoor dat u de hoogst wenselijke kwaliteit ontvangt.

Krachtige buitenkeuken met betonelementen

Onze buitenkeukens hebben een krachtige, stoere uitstraling. U kan deze uitstraling zelf aanpassen naar uw eigen wens, zo leveren we betonnen U elementen, keukenelementen, buitenkranen en ingebouwde barbecues. U kunt zelf extra onderdelen toevoegen, zoals houten deurtjes, een spoelbak met kraan en verschillende werkbladen. Ook kunt u kiezen voor elementen in verschillende kleuren en duurzame materialen, zoals een blad van stevig beton. Een buitenkeuken met een betonblad is ideaal. Dit geeft u veel ruimte waarop u uw eten kan uitstallen, voorbereiden en heerlijk kan koken. Bij ons creëert u uw droomkeuken. 

Betonnen buitenkeuken naar uw wens

We komen graag met u in gesprek zodat wij de perfecte betonnen buitenkeuken voor u kunnen ontwikkelen. We bouwen deze precies op maat en naar uw wens. De exacte invulling van de buitenkeuken is volledig naar uw eigen wens en we bieden talloze mogelijkheden. Bij BORRLE werken we uitsluitend met een team van experts op het gebied van buitenkeukens. Dit is ook nodig, omdat we alleen topkwaliteit willen leveren aan onze klanten. 

Team van professionals

Onze experts realiseren de betonnen buitenkeuken van schets tot aan de uiteindelijke oplevering bij u in uw tuin. Zo bent u zeker van een uitstekende betonnen buitenkeuken waar u nog jarenlang aan kan koken en waar u van het buitenleven kan genieten! Gaat u voor een modern design met een strakke uitstraling of toch liever voor een landelijke stijl met details van hout? We helpen u graag!

een uitgekookt

design

Bij Borrle kiezen we voor topkwaliteit en werken daarom alleen met de top-barbecue-ovens van Big Green Egg. De speciale ovenkasten zijn heel slim ontworpen voor de verschillende formaten.

 
Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG