buitenkeuken van hout

ontdek de oersterke Borrle buitenkeuken

duurzame houtelementen in uw buitenkeuken

Zomers een gezellige barbecue, 's winters een uitgebreid, door u bereid, diner met familie en vrienden. Klinkt dat als muziek in uw oren? Dan is een buitenkeuken van Borrle de uitgelezen kans om dit te verwezenlijken. Met een buitenkeuken voorzien van duurzame houtelementen geniet u het hele jaar door van topkwaliteit, heerlijke gerechten en een knusse sfeer in uw eigen achtertuin. De mogelijkheden voor een buitenkeuken zijn eindeloos. Alle benodigdheden variërend van een quooker tot extra opberg kasten en lades, alles geheel binnen handbereik. Koken in de open buitenlucht was nog nooit zo makkelijk. 

Een landelijk gevoel dat u
terugziet in uw buitenkeuken

Een buitenkeuken van Borrle is een verlengstuk van uw woning. Verplaats de gezellige avonden met vrienden en familie van de keukentafel naar de open lucht. Behoud de warme, landelijke sfeer door te kiezen voor een buitenkeuken met houtlook. Omdat we bij Borrle garant staan voor alleen de beste kwaliteit, hebben wij op voorhand onze materialen geselecteerd. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van duurzame houtelementen. Deze mogelijkheid is alleen toe te passen als de keuken overdekt staat. Voor u een keuken met een lange levensduur én u draagt uw steentje bij aan het milieu. 

Een buitenkeuken op maat

Bij Borrle vinden we het belangrijk dat er aan al uw behoeftes en wensen is gedacht, daarom realiseren wij buitenkeukens geheel op maat. Het begint bij een gesprek waarin we samen met u kijken naar de mogelijkheden, gevolgd door een passend ontwerp van de buitenkeuken met houtelementen. Na akkoord verzorgen wij de levering en plaatsing van de buitenkeuken. We streven naar het leveren van topkwaliteit voor onze klanten, daarom werken we bij Borrle uitsluitend met een team van professionals en specialisten op het gebied van buitenkeukens.

Borrle, oog voor detail

Heeft u behoefte aan een stoere finishing touch? Ga dan voor een krachtig betonnen blad, dit in combinatie met het hout zal een stijlvol aanzicht opleveren. Bij Borrle vinden we het belangrijk dat de buitenkeuken van hout tot in de puntjes netjes is afgewerkt. Denk aan matzwarte handgrepen van RVS staal en de draairichting van de deurtjes naar keuze. Bent u een wijnliefhebber? Ook daar is aan gedacht, kies voor een prachtige wijnkast waarin de lekkerste wijnen rustig bewaard kunnen worden. Maak het geheel af met een barbecue, we werken samen met merken als the Big Green Egg en The Bastard. De twee meest geliefde barbecues van Nederland. Binnen no-time staat er een echt stukje vakmanschap in uw achtertuin waar u uw gasten kunt ontvangen.

Buitenkeuken met houtlook bouwen via Borrle

Enthousiast geworden over een buitenkeuken met houtlook? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze medewerkers en bespreek alle mogelijkheden. Of kom langs in onze showroom om onze buitenkeukens live en van dichtbij te aanschouwen. Wij ontvangen u graag. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. 

een uitgekookt

design

Bij Borrle kiezen we voor topkwaliteit en werken daarom alleen met de top-barbecue-ovens van Big Green Egg. De speciale ovenkasten zijn heel slim ontworpen voor de verschillende formaten.

 
Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG