Caso cooler

Oog voor design in uw buitenkeuken.​​​​​​​

inbouwkoelkast in uw buitenkeuken.


Een buitenkeuken van Borrle is de plek waar u samenkomt met familie en vrienden. Het is een verlengstuk van uw woning en biedt u de ruimte om de lekkerste recepten op tafel te serveren. Bovendien kunnen onze keukens uitgerust worden met een koelkast. Dit sluit naadloos aan op alle voordelen die een buitenkeuken u te bieden heeft. Onze buitenkeukens zijn gemaakt van weerbestendige materialen, dit geldt ook voor een koelkast. Zo kunt u het hele jaar door in weer en wind genieten van de buitenlucht.   


Caso Cooler


Houdt uw drankjes koud en bij de hand, met de caso cooler koelkast. Met de robuuste roestvrijstalen behuizing is de koelkast bestand tegen alle weersomstandigheden die in ons koude Nederland voorkomen. Door de 63 liter aan inhoud is er genoeg opbergruimte voor diverse drankjes of kleine gerechten. Deel de koelkast zo in zoals jij hem het liefste ziet met de drie uitneembare legborden. Het deurtje is voorzien van 3-laags isolerend veiligheidsglas met UV-filter voor optimale lichtbescherming. De temperatuur is gemakkelijk handmatig in te stellen van 0-10°c. Daarnaast is het deurscharnier zowel links als rechts te installeren. Alles geheel op maat voor uw buitenkeuken. Ook in het donker komt deze koelkast tot zijn recht, door de aansluitbare blauwe LED-binnenverlichting. Praktisch én stijlvol! 

Combineer elementen 


Naast een koelkast in uw buitenkeuken zijn er nog veel meer opties. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue, zijbrander of een ruim betonnen werkblad dat u van alle gemakken voorziet. Bekijk onze stoere en onverwoestbare elementen hier en ontdek wat er voor de buitenkeuken van uw dromen mogelijk is. Bij Borrle zijn wij pas tevreden als aan al uw wensen is gedacht! 

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG