Buitenkeuken met Dekton

ontdek de oersterke Borrle buitenkeuken

Dekton verwerken in een buitenkeuken

Dekton, een nieuwe innovatie op het gebied van industriële steensoorten. Dit materiaal is een luxe variant van keramiek en biedt een groot scala aan mogelijkheden voor uw droomkeuken. Een buitenkeuken met Dekton geeft een natuurlijke look die aansluit bij uw achtertuin. Top kwaliteit, zoals u van ons gewend bent!

buitenkeuken met industriële look

Voor het ontwerp kijken we samen naar uw wensen. Zowel de dikte van de dekton platen, als de keuze van de kleur is geheel aanpasbaar aan uw voorkeuren. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat dit de buitenkeuken wordt waar u jarenlang plezier van zult ervaren. Ontdek samen met onze experts welke ontwerpstijl bij u past. De natuurlijke uitstraling van een buitenkeuken met een Dekton aanrechtblad of een keuken wand geeft een stoere touch aan uw buitenkeuken. Dekton is bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of u nu kiest voor het robuuste van de betonlook, een moderne effen kleur, mat of glans, alles kan.

Gegarandeerd kwaliteit? Kies Dekton.

Dekton als materiaalsoort is gemakkelijk te onderhouden. Om te beginnen is het onderhoudsvrij, en heeft daarom geen dure behandeling nodig. De hardheid van het materiaal is perfect geschikt voor de toepassing als keukenblad van een buitenkeuken. De combinatie van de unieke structuur en de hoogstaande kwaliteit, zal u verrassen. Dankzij de ultraviolette(UV) straling -bestendigheid is Dekton zeer geschikt voor buitenkeukens. Doordat deze steensoort kleurvast is, zal deze in de loop der jaren niet vervagen.

Zorgeloos koken met uw
buitenkeuken van Borrle

Het oppervlak heeft een lage poreusheid en is daarom bestendig tegen alle mogelijke vlekken. Een glas rode wijn laten vallen? Of last van roestplekken door het Nederlandse klimaat? Geen probleem, zelfs deze hardnekkige vlekken kunnen gemakkelijk worden weggehaald. Vlekken kunnen zelfs met een schuurspons schoongemaakt worden doordat het materiaal krasbestendig is. We raden u voor het bereiden van gerechten wel een snijplank aan om uw keukengerei te beschermen. Daarnaast kan Dekton goed tegen hitte, handig als u in de weer bent met hoge temperaturen tijdens het koken.

Een buitenkeuken met dekton
bouwen via BORRLE

Benieuwd geworden naar dit materiaal voor uw keuken? Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze experts op het gebied van buitenkeukens. Wilt u contact opnemen? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs in onze showroom om onze buitenkeukens met eigen ogen te aanschouwen. Tot ziens!

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG