Napoleon

wie voor kwaliteit gaat, gaat voor Napoleon.

Ervaar Volledig comfort


Bent u op zoek naar een kwalitatief goede barbeque? Dan is het merk Napoleon zeker een goede keuze. Napoleon Grills zet zich met trots in voor totaal comfort in de buitenkeuken. Bij Borrle zijn we maar al te trots dat we dit merk aan u mogen aanbieden.

Het merk Napoleon

Napoleon is een Canadees bedrijf met meer dan 150.000 m2 productieoppervlakte en meer dan 1.600 werknemers wereldwijd. De barbecues zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. In Noord-Amerika is Napoleon de grootste particuliere onderneming die zich bezighoudt met het produceren van gas- en houtskoolbarbecues en producten voor outdoor living. Bij Napoleon zijn ze pas tevreden als de klant tevreden is. Dit vertaalt zich door in alles en dit merkt u ook gelijk. Napoleon staat voor eerlijkheid, betrokkenheid, accountability, respect en teamwork. 

Napoleon barbecues bij Borrle.com

Bij Borrle.com bieden we verschillende Napoleon barbecues aan. Dit zijn twee soorten series. De Prestige PRO™ Inbouw Serie en Geïntegreerde 700-Serie. Ten eerste de Prestige PRO™ Inbouw Serie, die staat voor vorm, functie en luxe in één pakket. Daarnaast de Geïntegreerde 700-Serie, die voor stijlvolle bestendigheid en ongeëvenaarde prestaties staat. Beide prachtige series van Napoleon zijn perfect voor uw buitenkeuken. 

Een buitenkeuken van Borrle met

Napoleon 


Wilt u graag een buitenkeuken met Reginox? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Borrle is namelijk dé specialist op het gebied van buitenkeukens op maat. Samen met u creëren wij de buitenkeuken van uw dromen. In deze buitenkeuken kunnen we natuurlijk een echte Reginox plaatsen. Kwaliteit en luxe staan bij ons voorop, waardoor u zeker weet dat u jarenlang kunt genieten van uw buitenkeuken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom. 


Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG