Hoe werkt 't dan?

een buitenkeuken creëeren we zo

 

U overweegt de keuze voor een Borrle buitenkeuken? Goed plan. Graag geven we u meer inzicht in de stappen naar plaatsing van zo’n beetje de mooiste buitenkeuken op de Nederlandse ​​​​​​​(misschien zelfs Europese) markt.

Ontdek hieronder hoe we qua werkwijze in 5 stappen tot uw ideale buitenkeuken komen...

 

01

Meet de ruimte voor de keuken op

Wenst u een buitenkeuken in een bestaande of een nieuwe ruimte? Indien het eerste het geval is, is het slim voor u begint éérst even de plek op te meten waar u de keuken wilt plaatsen. Zo weet u precies hoeveel elementen u kwijt kunt in de toegemeten ruimte.

02

Breng een bezoek aan de showroom

Het is nogal een aanschaf. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u uw BORRLE buitenkeuken liefst samenstelt onder begeleiding van een specialist. Dat kan. Bezoek onze showroom, dan kunt u alle materialen zien en voelen en samen ontwerpen wij uw BORRLE.03

Wij gaan uw Borrle keuken produceren

Wilt u de nieuwe keuken daadwerkelijk bestellen? Dan vragen wij uw naam- en adresgegevens en doet u een aanbetaling van 50%. Zodra deze betaling bij ons binnen is, gaan wij de keuken voor u produceren. De levertijd is meestal zo’n 10 à 12 weken. Wij nemen tijdig contact met u op om de exacte leverdatum af te spreken en bevestigen de afspraak schriftelijk.

04

Wij komen uw Borrle leveren & plaatsen

Een week voordat wij uw keuken komen plaatsen vragen wij een betaling van 40%. De resterende 10% hoeft u pas op het laatst te betalen, na montage op de eerder afgesproken datum. Pas als u helemaal tevreden bent met uw gloednieuwe BORRLE buitenkeuken, vragen wij u het restbedrag te betalen.
05

Standaard vijf jaar garantie op uw Borrle

Bij Borrle gebruiken we alleen de beste materialen. Niet voor niets geven wij 5 jaar garantie op elke BORRLE buitenkeuken. 

Meer weten? 
Welkom!

Op de keper beschouwd is ons proces redelijk eenvoudig. Maar omdat het toch een flinke aanschaf betreft, kunnen we ons voorstellen dat u meer zekerheid wilt. Bedenk dat wij zélf de productie van de Borrle buitenkeukens verzorgen. Achter deze digitale winkel zitten mensen van vlees en bloed, die u graag ontvangen met een kop koffie in een echte showroom.

Wij werken heel bewust alleen met topmerken.

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG