Hoe werkt 't dan?

een buitenkeuken creëert u zo

 

U overweegt de keuze voor een Borrle buitenkeuken? Goed plan. Graag geven we u meer inzicht in de stappen naar plaatsing van zo’n beetje de mooiste buitenkeuken op de Nederlandse
​​​​​​​(misschien zelfs Europese) markt.

 

01

Keuken inmeten

Wenst u een buitenkeuken in een bestaande of een nieuwe ruimte? Indien het eerste het geval is, is het slim voor u begint éérst even de plek op te meten waar u de keuken wilt plaatsen. Zo weet u precies hoeveel elementen u kwijt kunt in de toegemeten ruimte.

02

Bezoek showroom

Het is nogal een aanschaf. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u uw BORRLE buitenkeuken liefst samenstelt onder begeleiding van een specialist. Dat kan. Bezoek onze showroom, dan kunt u alle materialen zien en voelen en samen ontwerpen wij uw BORRLE.

03

de productie

Wilt u de nieuwe keuken daadwerkelijk bestellen? Dan vragen wij uw naam- en adresgegevens en doet u een aanbetaling van 50%. Zodra deze betaling bij ons binnen is, gaan wij de keuken voor u produceren. De levertijd is meestal zo’n 10 à 12 weken. Wij nemen tijdig contact met u op om de exacte leverdatum af te spreken en bevestigen de afspraak schriftelijk..

04

Levering/plaatsing

De resterende 10% hoeft u pas op het laatst te betalen, na montage op de eerder afgesproken datum. Pas als u helemaal tevreden bent met uw gloednieuwe BORRLE buitenkeuken, vragen wij u het restbedrag te betalen.

05

Vijf jaar garantie

Bij Borrle gebruiken we alleen de beste materialen. Niet voor niets geven wij 5 jaar garantie op elke BORRLE buitenkeuken.


 

Meer weten? 
Welkom!

Op de keper beschouwd is ons proces redelijk eenvoudig. Maar omdat het toch een flinke aanschaf betreft, kunnen we ons voorstellen dat u meer zekerheid wilt. Bedenk dat wij zélf de productie van de Borrle buitenkeukens verzorgen. Achter deze digitale winkel zitten mensen van vlees en bloed, die u graag ontvangen met een kop koffie in een echte showroom.

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG