Pitt Cooking

voor de échte liefhebber van uitgebreid buiten koken.

Tijdloos koken


Een tijdloze uitstraling: dat heeft een PITT Cooking kookplaat. Voor welk type u ook gaat, in elke keuken is een PITT Cooking kookplaat toepasbaar. Als u graag met meerdere grote pannen wilt werken is het PITT cooking systeem de ideale uitkomst. Bij Borrle.com zijn we dan ook zeker trots op dit merk in assortiment! 

De verschillende opstellingen 

De collectie van PITT cooking bestaat uit verschillende modellen en opstellingen. Uw persoonlijke kookgedrag en de beschikbare ruimte in de buitenkeuken zijn het uitgangspunt. Alle modellen van PITT Cooking kunnen daarnaast ook met elkaar worden gecombineerd. Dit zorgt voor eindeloze mogelijkheden. Op deze manier kunt u uw ideale kookopstelling op maat gemakkelijk in uw buitenkeuken verwerken.

De voordelen van Pitt Cooking

Een PITT Cooking kookplaat heeft verschillende voordelen. Ten eerste is er altijd voldoende ruimte voor verschillende pannen en heeft u altijd controle over de vlam. De pitten bestaan uit exclusieve materialen en hebben een groot bereik. Daarnaast is PITT Cooking echt een eyecatcher in uw buitenkeuken. Wat ook fijn is, is dat de PITT Cooking kookplaat eenvoudig te reinigen is. Ten slotte is een voordeel dat PITT Cooking een heel uitgebreid assortiment heeft.

Een Borrle buitenkeuken met

pitt cooking

Wilt u graag een buitenkeuken met een PITT Cooking kookplaat? Zoek dan niet verder! Borrle is namelijk dé specialist op het gebied van buitenkeukens op maat. Samen met u creëren wij de buitenkeuken van uw dromen. In deze buitenkeuken kunnen we natuurlijk een PITT Cooking kookplaat plaatsen. Kwaliteit en luxe staan bij ons voorop, waardoor u zeker weet dat u jarenlang kunt genieten van uw buitenkeuken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom. 


Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG