Quooker

voor de échte liefhebber van uitgebreid buiten koken.

De kraan die alles kan


Wat is er nu lekkerder dan een kopje thee? Met een Quooker in uw Borrle buitenkeuken zet u in een mum van tijd een lekker kopje thee. Naast warm en koud water geeft een Quooker ook water van wel 100°C. Geniet u straks van een buitenkeuken van Borrle met Quooker?

De Kwaliteit van Quooker

Quooker is een merk van eigen bodem. In de jaren '70 is het merk opgericht en het maakt de laatste jaren een flinke boost in keukenland. Het bedrijf blijft innoveren, hierdoor is het mogelijk om uit verschillende modellen en kleuren te kiezen. Welke Quooker past in uw buitenkeuken?

De voordelen van een Quooker
Quooker heeft een aantal voordelen. Het zorgt er niet alleen voor dat u razendsnel kokend water uit de kraan tapt, maar het is ook nog eens enorm zuinig. Een Quooker brengt water ontzettend snel naar het kookpunt. Door dit op te slaan in een goed geïsoleerd reservoir hoeft het maar één keer te worden verwarmd. Bovendien verbruikt u niet meer water dan u nodig heeft, ideaal.

 


Maak de lekkerste cocktails


Maak voor uw gasten een lekkere cocktail nadat u een uitgebreide maaltijd heeft verzorgd in uw buitenkeuken. De Quooker is uit te breiden met ‘The Cube’. Hiermee tapt u naast kokend water ook gekoeld en bruisend water uit de kraan. Dit scheelt jaarlijks enorm veel sjouwen met plastic flessen uit de winkel. Dé oplossing voor de cocktail liefhebber en het is daarnaast ook nog is goed voor het milieu. 

 

 nieuw! Een Borrle buitenkeuken met
Quooker

Wilt u ook graag een buitenkeuken met Quooker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Borrle is namelijk dé specialist op het gebied van buitenkeukens op maat. Samen met u creëren wij de buitenkeuken van uw dromen. In deze buitenkeuken kunnen we natuurlijk een Quooker plaatsen. Kwaliteit en luxe staan bij ons voorop, waardoor u zeker weet dat u jarenlang kunt genieten van uw buitenkeuken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom.
​​​​​​​

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG