Reginox

voor de échte liefhebber van uitgebreid buiten koken.

kwaliteit van hollandse bodem


Reginox is dé spoelbakken innovator van Nederlandse bodem. Bent u opzoek naar een spoelbak, kraan of werkblad van goede kwaliteit? Dan zit u met het merk Reginox helemaal goed. Wanneer u een spoelunit, wastafel, of werkblad van Reginox koopt, werkt u tegelijkertijd mee aan verantwoorde productie. 

 


Het merk Reginox ​​​​​​​

Reginox is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het fabriceren van hoogwaardige spoelbakken en kranen van roestvrijstaal en werkbladen. Met vele vestigingen over de hele wereld is het een merk waar we trots op mogen zijn. Gemiddeld produceren zij ongeveer 500.000 spoelbakken per jaar. Daarnaast gebeurt dat ook nog eens op een verantwoorde manier. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vooruitstrevende productietechnieken met innovatieve producten als resultaat. Met de producten van Reginox creëert u echt de buitenkeuken van uw dromen. 

 

Kies uw perfecte montagestijl


Reginox werkt met producten van RVS die in drie montagemethoden zijn in te delen. Hiermee bedoelen we hoe de spoelbak in het werkblad wordt verwerkt. U heeft de keuze uit onderbouw, vlakbouw en opbouw. De namen zeggen het eigenlijk al, maar bij een onderbouw spoelbak verzinkt de spoelbak als het ware in uw aanrecht. Daarnaast lopen bij vlakbouw de rand van de spoelbak en het werkblad mooi in elkaar over, waardoor u beide makkelijk kunt reinigen. Bij opbouw wordt de spoelbak op het werkblad gemonteerd.

verschillende modellen 


Naast al deze montagestijlen, heeft u bij Reginox ook keuze uit verschillende vormen. Deze variëren van rechthoekig tot rond en zijn geschikt voor elke buitenkeuken. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen welke kleur het beste in uw buitenkeuken past. Wilt u een dubbele spoelbak? Of toch liever een enkele? Reginox maakt het allemaal mogelijk! 

Een Borrle buitenkeuken met

Reginox 

Wilt u graag een buitenkeuken met een Reginox spoelbak? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Borrle is namelijk dé specialist op het gebied van buitenkeukens op maat. Samen met u creëren wij de buitenkeuken van uw dromen. In deze buitenkeuken kunnen we natuurlijk een echte Reginox plaatsen. Kwaliteit en luxe staan bij ons voorop, waardoor u zeker weet dat u jarenlang kunt genieten van uw buitenkeuken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom.

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG