The Bastard

karakter is alles.

de liefde voor authentieke smaken


Grill spareribs voor het hele gezin op de BBQ van The Bastard in uw Borrle buitenkeuken. Maak in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar, van slow-cooking tot een knapperige pizza. Niets is te gek in uw buitenkeuken.

 

DE KWALITEIT VAN UW BUITENKEUKEN

Met een BBQ van The Bastard bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Door de keramieken wand is deze barbecue bestand tegen hoge temperaturen. Door de isolerende binnenbekleding blijft de temperatuur in de barbecue constant. Hierdoor zijn de mogelijkheden van The Bastard oneindig: bakken, grillen, roken, stoven, alles is mogelijk.

 

Een echte eyecatcher

The Bastard is zwart van kleur waardoor het bij ieder interieur past. Modern, klassiek of landelijk. De buitenkeuken kan worden geplaatst in een veranda, onder een overkapping of in de buitenlucht. Daarnaast is The Bastard verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Small, compact, medium, large en zelfs in het XL. Maak gerechten voor 2 tot wel 14 personen. Bovendien kunt u zelfs nog kiezen tussen de urban of classic uitvoering. Het verschil hiertussen is de blinkende of matte uitvoering. Iedere Bastard is uniek.

Een breed scala aan accessoires


Met The Bastard kunt u veel gerechten klaarmaken. Heeft u een lievelingsgerecht? Er zijn veel accessoires te koop voor uw Bastard. Een paella pan voor de lekkerste paella, een pizzasteen voor authentieke Italiaanse pizza’s of killer claws voor malse pulled pork.

Een Borrle buitenkeuken met

 een Bastard 

Wilt u graag een buitenkeuken met een Bastard? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Borrle is namelijk dé specialist op het gebied van buitenkeukens op maat. Samen met u creëren wij de buitenkeuken van uw dromen. In deze buitenkeuken kunnen we natuurlijk een Bastard BBQ plaatsen. Kwaliteit en luxe staan bij ons voorop, waardoor u zeker weet dat u jarenlang kunt genieten van uw buitenkeuken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom.

Plan een afspraak PLAN EEN AFSPRAAK Bel mij terug OF BEL MIJ TERUG